inspirationstories

  5 goda frukostfavoriter

  Alltså frukostmat är något av det godaste jag vet! Jag är och har alltid varit en riktig frukostmänniska och skulle gärna äta frukost både på morgonen, till lunch och till middag. Det finns ju så mycket gott att variera sig med att jag aldrig får nog!

  Just nu har jag varit insnöad på äggmackor (min amningscaraving) en bra tid, och har det blivit dåligt med variation. Men bakåt i bloggarkivet finns en hel guldgruva med recept på olika frukostfavoriter!

  För att ge er lite härlig onsdagsinspiration passar jag på att bjuda på fem av dessa ljuvliga frukostfavoriter som jag vill tipsa er att testa! Klicka på länkarna under bilderna för att komma till recept.

  IMG_2065 (2)

   

  >> KOKOSCHIAPUDDING MED CHOKLADKRÄM

   

  IMG_9243

   

  >> PEANUTBUTTERMUGCAKE

   

  IMG_2229

   

  >> BALLERINAKAKAGRÖT

   

  IMG_4738-980x653

   

  >> FRUKOSTBÄGARE MED KANELSTEKTA ÄPPLEN OCH STEKPANNEGRANOLA

   

  IMG_3492-980x653-980x653

   

  >> VÄRLDENS GODASTE SAFFRANSSCONES

   

  Och så önskar jag er alla en grym onsdag!

   

  Kram / Emma

  2 svar till “5 goda frukostfavoriter

  1. pia skriver:

   Jag önskar ballerinakakagröten nästa gång som jag kommer och sover över;) <3

  2. madelein skriver:

   Jag gillar med frukosten bäst tror jag 🙂 Härligt att starta dagen med något gott.

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte.