Emma Barremyr

Enkla tips för att sätta guldkant på vardagen!

Hej vänner ♥

Det finns många enkla små saker som vi kan göra för att må lite extra bra i vår vardag!

Vadragen är livet och och det är viktigt att vårda nuet och njuta lika mycket på veckodagarna som vi gör på helgerna! Vardagen är full med guldkorn och här kommer mina bästa tips!

> Skaffa dig morgonrutiner som du trivs med och kan längta efter. Gillar du att komma ut och motionera på morgonen? Knyt då på dig skorna och ge dig ut på en runda. Ät en frukost som du gillar och som ger dig energi. Se inte på vad andra gör – se till dig själv och vad du mår bra av! Testa dig fram!

> En bukett blommor på bordet, en skål med färgglad frukt eller färska kryddor på köksbänken livar upp vilken tråkig tisdags om helst.

> Träffa vännerna. Drick te, fika något gott, prata och bry er om varandra!

> Gör en egen spakväll hemma. Lugn musik, ansiktsmask, hårinpackning, manikyr, pedikyr och en lång avslappning på det. Det är okej att lägga bort telefonen.

> Ha en dejtnight med din älskling eller en kär vän! Laga en trerätters hemma, tänd ljus, stäng av telefonerna och umgås med varandra. Alternativt kan ni unna er gå ut och äta och avsluta med att gå på bio!

> Kramas ofta och mycket, med så många du kan! Närhet och kärlek är det finaste som finns och får oss att må lite bättre ♥

> Massera varandra innnan läggdags. Både du och din kärlek kommer sova som en prins och prinsessa!

> Om du har möjlighet – möt upp en vän/ din älskling eller en familjemedlem för stans bästa hotellfrukost/ brunch. Vad är inte en bra start på dagen om hotellfrukost?

> Gå och lägg dig tidigt ibland. Jag lägger mig ofta på spikmattan, stänger av telefonen och datorn och läser en bok. Sen somnar jag gott.

> Laga mat med kärlek. Det ska vara gott att äta! Gör en lyxig sallad till maten, pimpa vattnet och drick ur vinglas, ät på fina fat och känn på smakerna. Undvik att se på tv, kolla mobilen och göra andra saker. Ät medvetet och njut av maten!

> Ha ett städat hem är också något som jag uppskattar otroligt mycket. Här har jag och min sambo kommit överrens om hur vi ska samarbeta för att det ska funka på bästa sätt. Ett städat hem gör mig alltid extra lugn och glad 🙂

> Tända ljus gör de mörka kvällarna extra mysiga!

> Träna sånt som gör dig glad! Att träning förgyller vardagen är väl knappast något nytt. För att det ska vara roligt behöver du göra något som du tycker är kul. Hitta din grej!

> Till sist! Klä dig i kläder som du känner dig snygg i 🙂 Du är alltid värd att känna dig snygg!

img_5164IMG_7678IMG_4223

 

Vad är dina bästa tips för att sätta guldkant på vardagen?

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda Assarsson

    Guldkant på vardagen för mig är:
    Långa frukostar med nybakt bröd 🙂
    Lyxig choklad med stora koppar te 🙂
    Tända ljus 🙂
    Kramas med sambon 🙂
    Frukost med vänner 🙂
    Dricka vatten till maten ur vinglas 🙂
    Njuta av morgonträning följt av god frukost 🙂

stats