Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Vegetarisk pasta med sparris och zucchini

Publicerad,

 

Jag hittade recept på en vegetarisk pasta med sparris och zucchinin hos Ica som var SVINGOD, så nu måste jag såklart dela det vidare med er! Vi körde på färsk pasta för en lyxigare känsla och det blev en riktig höjdare till den krämiga såsen med krispiga grönsaker! Väldigt enkelt och lättlagat dessutom. Helt klart den optimala vardagsmaten som ger det där lilla extra! Lova att ni provlagar detta recept?!

TIPS – vill du ha mer protein så kan du välja en pasta gjord på bönor och linser istället. Det borde bli precis lika gott! Och vill du ha en vegansk variant byter du såklart bara ut grädden mot ett växtbaserat alternativ, t.ex. havre.

 

 

Krämig vegetarisk pasta med sparris och zucchini

Ingredienser ( 4 personer):

  • 1 zucchini (à 300 g)
  • 250 g grön sparris
  • 4 port pasta (gärna färsk)
  • 1 msk olivolja
  • 130 g tapenade soltorkad tomat
  • 2 1/2 dl matlagningsgrädde
  • salt
  • peppar
Skär zucchinin i ca 1,5 cm stora tärningar och ansa och skär sparrisen i bitar. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Fräs zucchini och sparris i olivolja i en stekpanna. Sänk värmen och blanda grönsakerna med tapenade och grädde och koka upp. Smaka av med salt och peppar.
Servera pastan med såsen och en sallad!

 

 

TIPS!

Detta är en rätt som blir minst lika god i lådan dagen efter – perfekt att göra storkok av helt enkelt!

 

Kram / Emma.

2 Kommentarer

  1. Mums! Har du tips på en stekpanna som fungerar bra att både steka i och sedan göra sås/gryta? Det ska väl inte vara vilken stekpanna osm helst till det tror jag? ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *