Hej vänner ♥
Här kommer ett litet brödtips! För visst är det alltid gott med bröd till grytor och soppor?
Ni vet, ett riktigt saftigt bröd som kan doppas och suga upp soppa eller sås från grytan. Mmhmmm 😀 Jag älskar också att avsluta middagen med att skrapa den sista såsen från tallriken med brödet, det hör till!
Heja brödet liksom!
Till linsgrytan som vi åt härom dagen gjorde jag en form av quesedillas av mitt hembakade tunnbröd, västerbottenost och pizzakrydda som blev så otroligt gott!
Bara se vilka LÄCKERBITAR!!!!
Och det är så enkelt!
Vill du inte baka egna tunnbröd kan du köpa eller t.ex. använda tortillabröd. Lägg rejält med ost på ett bröd och pudra över pizzakrydda. Lägg sedan över ytterligare ett bröd som ”lock” och lägg ner i en het panna. Låt osten smälta, vänd och låt andra sidan få lite färg. Svalna och dela sedan i lagom stora bitar och servera till en go soppa eller gryta!
Kram / Emma.
Hej Emma! Jag har försökt göra ditt tunnbröd två gånger men det är jättesvårt att kavla ut degen tunt och samtidigt så att de håller ihop, har du något tips? I ditt recept står det sojamjöl på ett ställe sedan skriver du bovetemjöl? Jag har haft i sojamjöl båda gångerna, kan det bero på att det egentligen ska vara bovetemjöl? Jag älskar smaken, det är verkligen supersmarrigt men jag vet inte om jag kommer våga mig på ett nytt försök…. Så vore jättebra om du hade några tips att dela med dig av?? kram!
Oj så tråkigt! Kan det vara så att du har i för mycket mjöl, eller för lite? De är ganska svåra att få till bra och jag gör mina därför väldigt små – då är det lättare att hantera. Och det ska vara sojamjöl, inte bovetemjöl. Jag måste skrivit fel 🙂 Som sagt, det är lite trixigt och jag vet att jag brukar få använda mycket mjöl på på kaveln och under för att det ska bli bra. Det får bli tipsen jag har! Kram
Mm wow vad gott!! Detta ska jag testa, himla bra sätt att göra smörgåsen lite festligare!
Ja det blir verkligen festligare 😀 Hoppas du gillar! Kram
Något som är väldigt gott är mosade kikärtor typ humus emellan tortilla bröd. Blir lite matigare då det gillar jag 🙂 bra snacks också
http://skippanudlarna.com/2011/12/09/kikartsfyllda-quesadillas/ här är mitt recept på det jag skrev ovan
Mums, det ska jag testa nästa gång 😀