Hej ♥
Dagens enkla middag hade det där lilla extra, både i smak och konsistens! Ibland blir det bara sådär himlans gott Kokade ihop basilikabakad kyckling som serverades med ett kokos- och ananasris. Mumsmums!
Tina kycklingen. Sätt ugnen på 225 grader. Stavmixa ihop fetaost, phiadelphiaost och basilika efter smak. Salta och peppra kycklingen och bred basilikatäcket över kycklingen. Kör in i ugnen i ca 30 minuter eller tills kycklingen är genomstekt. Mät under tiden upp ris, kokosmjölk och salt i en kastrull. Koka upp och låt koka i 15 minuter på medelhög värme. När det nästan är klart häller du i hackad ananas som får kokoa ihop med kokosriset.
Lyckligtvis blev det lite mat kvar som blev en låda till mig imorgon Vilken lycka!!!!
Har ni ätit något gott till middag idag?
Kram / Emma
Precis testat att göra detta till middag, fantastiskt gott!!
Åh, så roligt att du gillade det 🙂
I dag kommer det som vanligt på fredagar bli färska räkor.
På min blogg finns en bild på min supergoda lunch, hoppas det går lika bra 🙂
http://kroppochkost.se/?p=924
Absolut, det ser jättegott ut ju 🙂
Mums mums!
Jag åt något speciellt till middag i går, nämligen din fisksoppa med smak av saffran. Högsta betyg av hela familjen Åkeson, kan jag hälsa! (Och då ska du veta att varken lillasyster eller pappa tycker om att krydda maten med saffran!)
Vad roligt att höra Ellinor 🙂 kul att ni testar!
Oj! Ser jättegott ut. Det där kommer jag nog att testa imorgon. God fortsättning på dig! 🙂
Åh, desamma! Hoppas du gillade maten 🙂
Blev bjuden hos farmor och farfar, lax med kräftsås. Det var mums! Men måste testa ditt kokosris snart, Verkar spännande:-)
Kokosriset är gudomligt, du MÅSTE testa 🙂