Emma Barremyr

Hälsande hunden på pilatesbollen

Hej ♥

Jag gillar bollen!

Det finns så många övningar som går att variera med att slänga in en boll. Mer balans, mer bålstabilitet och mer fokus och koncentration!

Denna gången kör vi hälsande hunden på pilatesbollen!

Börja med att hitta balansen på bollen. Spänn till i magen, håll en neutral rygg och lyft sedan en arm och motsatt ben. Satsa på en rak linje genom hela kroppen i stoppläget och sänk långsamt ner tillbaka.

Håll blicken nedåt, genomför hela rörelsen i långsamt tempo, håll höften still och växla hela tiden ben till utmattning!

Lycka till!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mary

    Gott nytt år fina Emma!
    Love your blog!
    Så bra tips.

    Jag undrar vad du anser man ska äta för ngt så man inte tappar fettet i ansiktet,
    eller vad man ska äta för att få ”fylligare” ansikte?
    Och vad man bör äta så man inte förstör huden?
    Många frågor på en gång!
    Tusen tack för alla tips och recept du delar med dig! 🙂

    1. Emma

      Hej och gott nytt år till dig med! Jag kan tyvärr inåt svar på din fråga eftersom vi inte med kosten knä påverka hu fylligt vårt ansikte blir! Viktigt är dock att du får i dig fett (omega3) som skyddar huden från insidan och även smörjer den med en bra kräm 🙂

  2. Sarah

    Hej Emma ! 🙂

    Tänkte bara höra med dig om du testat någon mer deo utan aluminium ?
    Jag är tonåring och är i den åldern då man oftast behöver något effektivt .
    Efter annonsen i Aftonbladet och en klick på din blogg köpte jag deon från Maria Å.
    Tyvärr fungerade den inte alls på mig och jag har kännt mig rejält obekväm och tvättat mig ofta vilket kanske inte är det bästa. Läst blondinbellas inlägg om detta men vill höra din åsikt . Vad gör man om det ekologiska inte fungerar, man kan ju dra ett drag med deon och försöka undvika att ta den när man rakat sig precis?Självklart vill man inte få bröstcancer vilket man inte vet men att lukta svett är ju verkligen inget man vill göra. En Antipersperant ekologisk deo verkar också vara svårt då den flesta endast ska göra att svetten luktar gott.
    Tack på förhand

    1. Emma

      Hej! Vad tråkigt att den inte funkade för dig. Jag har testat flera olika ekologiska deodoranter, men ingen har funkat så bra som Maria åkerbergs! Har du testat urtekrams? Har själv inte testat den, men hört andra som gjort det och tycker att den är bra! Jag tycker precis som du att det varit himla svårt med deo (allt kliar på mig), men nu har jag hittat en som passar mig. Hoppas du också hittar en bra variant 🙂

stats