Vi kör ett middagstips idag! De här wrapsen är så goda att det är synd att spara på dem längre. Jag gjorde dem för första gången för ett par veckor sedan efter att ha fått inspiration från min vän Sanna. Har sagt det förut och säger det igen, får så mycket goda mattips från den kvinnan, hon är helt underbar i köket!
Och härom dagen gjorde vi dem igen. Så lyxiga och ljuvligt goda! Vill ni också käka lyxig vardagsmat eller funderar på vad ni ska göra i helgen! Fundera inte längre, gör dessa!
Vegetarisk wrap med avokado, getost och pinjenötter
2 personer
4 wraps
2 portioner kokt quinoa
1 liten aubergine
1/2 zucchini
1/2 paprika
10 cm purjolök (gröna delen vid IBS)
8 babyplommontomater
Olivolja
Salt
1 avokado
1/2 dl pinjenötter
100 g chevré
Honung
Sätt ugnen på 200 grader. Hacka grönsakerna i små bitar och lägg på en bakplåtspappersklädd plåt. Ringla över olivolja och salt. Kör in i ugnen i 15-20 minuter. Ta ut, låt svalna och blanda sedan ihop med quinoan. Hetta upp en torr panna och rosta pinjenötterna tills de får lite färg. Fyll sedan wrapsen med grönsaks-/ quinoablandningen, skivad avokado, skivad chevré och pinjenötter. Avsluta med att ringa över honung och vik sedan ihop wrapen.
Kram / Emma.
Hej Emma
Tack för jätte fin hemsida och goda recept!
Det som jag undrar är var jag kan hitta receptet på Wrap.? Hittar ingenstans?
Med vänlig hälsning,
Elvira K
Mums! Hur gör man wrapen? Ser så gott ut!
Receptet finns i inlägget!
Detta ska jag testa! Fast utan chevre då jag inte tål det. Provar nog med tofu istället ? Tack till dig och Sanna! ?
Men vad roligt! Hoppas det smakar!
Jäklar vad gott det där såg ut och lät, måste testas någon dag framöver 🙂
En av de godaste wrapen jag ätit! Hoppas du gillar 🙂