Hej vänner ♥
Idag vill jag ge er ett tips på en extra god förrätt som jag tycker att ni ska unna er i helgen!
Skagentoast på glutenfritt nötbröd!
Kan ni tänka er så gott?
Jag och Pelle åt det till förrätt på nyår och det är helt klart en ny favorit som kommer ätas många gånger om här hemma. Jag älskar räkor och krämiga röror, och det där nötbrödet blir så otroligt gott när man rostar det. Ni måste testa!
Helgen innebär lite extra tid till matlagningen, och att lyxa till middagen med en förrätt är något jag varmt rekommenderar er att göra!
Skagentoast på glutenfritt bröd
Ingredienser (2 personer):
500 g räkor med skal
1/2 dl crème fraiche
1/2 dl dillmajonäs
1 citron
1 kippe dill
1 nypa salt och peppar
2 skivor bröd till servering
Skala räkorna, lägg dem i en bunke och blanda med majonnäs och crème fraîche. Hacka dillen fint, riv lite citronskal och pressa ur 1 tsk saft. Tillsätt dill, citron och smaksätt med salt och peppar. Servera på rostat bröd med en dillkvist och en klyfta citron.
>> Klicka här för att komma till receptet på cashewnötslimpa som vi serverade skagenröran på!
Måste verkligen göra den här smarriga skagentoasten snart igen!
Hoppas att ni gillar den och att ni får en fin helg ♥
Kram / Emma.