Emma Barremyr

Mobilbilder från Idre

Hej vänner ♥

Hoppas att ni har en fin helg allihopa! 

Jag sitter i bilen på väg hem från Idre och njuter av det vackra vinterlandskapet utanför fönstret. Solen skiner, det är massor med snö, till och med träden är vitklädda och termometern står på -10 grader. Så himla underbart, och jag njuter av att bara sitta och titta ut genom fönstret!

Önskar så mycket att jag kunde plocka med mig den här vackra vintern hem. Det är så fint när hela världen är vit, och ljuset från snön ger så mycket ny energi samtidigt som minusgraderna piggar upp den här mörka årstiden! Men tyvärr verkar vintern på Hammarö lysa med sin frånvaro i år….

Vi har haft en underbar helg på fjället och jag känner mig så tacksam över dagar med promenader, skidåkning (blev 2 pass på längdskidorna och en hel mil totalt), tid tillsammans med mamma, pappa och Pelle, god mat, solsken och massa mys!

Även om jag inte kunnat åka skidor som vanligt har jag verkligen njutit av att få andas fjälluft och bara vara några dagar. Dessutom är jag äntligen frisk från förkylningen och det gör mig så glad och får mig att känna livsluft igen! Ja tacksamheten är enorm just nu!

Här kommer en liten bildsammanfattning av helgen från min mobil!

IMG_3381

Frukost på Pernilla Wiberg hotell. Älskar verkligen den frukostbuffén!!!

IMG_3383

Ute på promenad och njuter!

IMG_3386

Jag passade på att gå lite i skidbacken också för att få känna på den härliga känslan i backen!

IMG_3388

Åh, det var verkligen fint i backarna!

IMG_3395

Pannkakslunch! Slurp så gott!

IMG_3399

Bovetepannkakor på bovetemjöl, ägg, mjölk, salt och vaniljpulver med grädde, hallon och blåbär!

IMG_3404

Pelle höll mig sällskap i längdspåret ♥

IMG_3412

Jag körde ett lätt och platt spår, och det gick rätt långsamt för mig, men var helt underbart ändå!

IMG_3413

Omgivningen var helt otroligt vacker!

IMG_3414

Så underbart att få njuta av både rörelse, frisk luft, fina spår och det vita vinterlandskapet!

IMG_3418

För att hålla värmen hade jag favoritdunjackan från Röhnisch på mig!

IMG_3424

Solen var på väg ner och det var så otroligt fint! Jag sa till Pelle att om kunde stanna tiden hade jag gjort det där och då.

IMG_3423

Solnedgången från balkongen! Älskar verkligen den här utsikten ♥

IMG_3427

En omgång ”hjärter sju” är standard om kvällarna i stugan!

IMG_3430

Vi åt kyckling, rotfrukter, fetaostyghurt och sallad till middag en kväll!

IMG_3439

Natten till lördag sov jag otroligt dåligt och här är jag ute och försöker råda bot på tröttheten med en promenad!

IMG_3438

Mötte upp de andra för en fika i backen! Varm choklad och chokladboll ♥

IMG_3440

 Taggade skidåkare! Lördagen bjöd på kallare väder och solen lös med sin frånvaro!

IMG_3444

En annan dag åt vi ugnsstekt lax och sallad till lunch. Jag fann även en överbliven scones i kylen som jag la några skivor ost och åt till laxsalladen!

IMG_3447

På lördagseftermiddagen trotsade jag tröttheten med en tur i skidspåret tillsammans med Pelle igen! Det gav verkligen massa ny energi ♥

IMG_3454

Har också tillbringat många timmar i soffan med att sticka små sockor till bebis i magen!

IMG_3455

 Att sticka är rena rama terapin, så otroligt skönt för hjärnan ♥

IMG_3467

Lördagsmiddag åt vi på Pernilla Wiberg hotell. Vi fick bröd och fluffigt smör medan vi väntade på maten!

IMG_3469

Jag åt oxkind med rödvinssky och mandelpotatispuré!

Det var en fin avslutning på vistelsen i Idre för den här gången! Nästa gång vi kommer upp är det sommar och då kommer vi vara tre i vår lilla familj. Ser så mycket fram emot det ♥

Nu ska jag fortsätta njuta av det fina vinterlandskapet som swischar förbi utanför fönstret och ladda mig med ljuset och energin det ger!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Emma

      Ja vackra Idre och vackra vintern där! Längtar tillbaka såhär nu efteråt 🙂 Och tack! Har inte stickat så mycket förut, men fick instuktionshjälp av mamma så jag har lärt mig massor under helgen 🙂 Kram <3

stats