Emma Barremyr

Magisk vintermorgon på fjället

God morgon ♥

Vi har vaknat upp till en magisk vintermorgon här på fjället! Tystnaden är totalt, termometern står på -10 grader, hela världen gnistrar och fullmånen lyser i all sin prakt. Det är så vackert och så lätt att vara här och nu.

Efter nästan 10 timmars sömn masade vi oss upp ur sängarna, hoppade i underställ och dunjackor, knöt på oss kängor och traskade ner till Pernilla Wiberg hotell för att äta ljuvlig hotellfrukost. Bästa starten på dagen!

Nu har Pelle, mamma och pappa gett sig ut i backarna och jag ligger kvar i stugan och tycker lite synd om mig själv. Backarna ser så otroligt fina ut och det gör ont i mig när jag inte få njuta av det. Att åka slalom är ju något av det bästa och roligaste jag vet.

Känner mig lite ledsen över att inte få uppleva det i år, men är istället tacksam för bebis som sparkar i magen. Hon håller mig sällskap och om en liten stund ska vi klä på oss och ta en promenad för att möta upp de andra för en fika i backen!

Det blir mysigt! Och jag njuter verkligen av att bara vara här, den magiska vintern och de vackra vyerna ♥

IMG_8653 IMG_8655 IMG_8650 IMG_8657

Se så fint det var i morse när solen var på väg upp och månen på väg ner!

 

Hoppas ni får en fin dag! I eftermiddag kommer ett litet fredagstips till er, missa inte det ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lovisa

    Hej! Ser helt fantastiskt ut och jag blir så sugen på fjällen! Jag lyssnade på gravidpodden och barnmorskan där sa att man visst kunde åka skidor som gravid om man var en van skidåkare, annars var det dumt för riskerna att ramla för mycket. Njut och ha det underbart! Kram

    1. Emma

      Ja visst blir man sugen 🙂 Sa barnmorskan att slalom var okej? Det låter jättekonstigt, och jag som personlig tränare skulle aldrig rekommendera det till någon som snart är i trimester 3. Det är jättestor belastning på höfter och knän och har man problem med foglossning är det inte alls bra. Längdskidor däremot är helt annorlunda. Det går ju inte lika fort och är mycket snällare mot kroppen 🙂 Det kunde jag ju njuta av iallafall! Kram

stats