Hej vänner ♥
Har ni funderat på hur gott det vore med en vegetarisk nyårmeny?
Jag själv är otroligt nyfiken på den vegetariska världen och älskar att prova nya rätter där jag skippar den traditionella köttbiten!
Jag har därför komponerat en vegetarisk nyårsmeny till alla er som äter vegetariskt eller som är sugna på att prova!
Varsågoda, vegetarisk förrätt, varmrätt och efterrätt!
Förrätt:
KRÄMIG QUINOASALLAD MED HALLOUMI OCH SALTA MANDLAR
Varmrätt:
LINSGRYTA MED TOMAT, KOKOS OCH CURRY!
Efterrätt:
Kram / Emma.
Alltså till kanelbullekladdkakan då 🙂
Vad för glutenfri bakmix använde du? Jag prövade med en av Sempers men blev en torrkaka :/ Vet ej om jag hade den för länge i ugnen eller om det var fel på mjölet eller vad! Skulle gärna testa igen, ser så underbar ut då den e kladdig!
Jag använde denna bakmix -> http://www.provena.fi/sv/tuote/-/p/provena-gluten-free-baking-flour-with-oats?reid=6411200108986 🙂 Testa även att ha den lite kortare tid i ugnen 🙂
Bra med vegetariskt alternativ 🙂
Ja visst är det, är jag hemma nästa år är jag sugen på en vegetarisk meny 🙂
Åh, bra med tips! Jag håller för fullt på att fila på vår egen lilla nyårsmeny 🙂
Kul att du gillar! Hoppas ni får ett riktigt fint nyår med massa god mat 🙂