Hej världens bästa bloggläsare ♥
Har ni hunnit tröttna på grillat än?
Om ni har det, eller om ni bara är sugna på att bryta av grillandet med en smarrig pizza kommer här ett nytt pizzarecept med en riktigt härlig kombinationen av lax, rödbeta och chévre – en av mina favoritkombinationer. Den som vill kan även ringla på lite honung för ytterligare en smakupplevelse – det gjorde jag!
O C H H A L L E L U J A !
Så jäkla gott! Vi åt den här pizzan i helgen och den var så god att vi till och med kör en favorit i repris på fredag!
Jag längtar redan tills jag får sätta tänderna i den där godbiten! Hehe 😀
Ingredienser (1 pizza lagom till 2 personer):
- passerade tomater
- 2 laxfiléer
- 1 liten rödbeta
- 100 gram chévre
- 1 näve bladspenat
Börja med att tillaga pizzabotten (länk nedan). Stek sedan upp laxen, hacka den i bitar och smaksätt med salt och peppar. Häll passerade tomater (mängd efter smak) på pizzabotten och fortsätt med att lägga på lax och spenat. Riv över rödbetan och toppa med skivad chévre och pizzakrydda! Kör in i ugnen på 250 grader tills osten får lite färg – klart!
Recept på världens godaste glutenfria pizzabotten hittar du här!
Njut av en underbar, nyttig och härligt färgglad pizza!
Hoppas det smakar 😀
Kram / Emma.