Emma Barremyr

Morgonpromenaden i stan

God morgon ♥

Om en månad flyttar vi ifrån stan ut till hus på Hammarö, och just nu känns allt med lägenheten bara jättetråkigt! Jag längtar som en toka efter mina egna lilla trädgård, grillkvällarna på uteplatsen, badkaret, spraket från kaminen, mitt nya kök och allt vad huset innebär. Jag ser liksom fram emot att få en nystart, rensa ut allt gammalt i samband med flytten och påbörja ett nytt kapitel i livet.

Livet i huset ♥

Det enda jag fortfarande fullkomligt älskar med att bo där jag bor för tillfället är rundan jag går på morgonpromenaden här inne i stan, och jag tänker varje gång jag går den på hur mycket jag kommer sakna den. I fem år har jag gått den här rundan och liksom aldrig tröttnat. Den är lika vacker i solsken som regn och känns just nu som en kär gammal vän som jag startar de flesta dagarna tillsammans med!

Nu är det så att vi kommer bo precis vid motionsspåren i Kileneskogen och bara någon kilometer från Vänern, så jag kommer garanterat hitta nya fina rundor att gå på morgonen, men jag kommer helt enkelt sakna min morgonpromenadsrunda här inne i stan, och det känns lite vemodigt att flytta ifrån den.

Jag skulle vilja påstå att min runda runt älven är en av de vackraste ”morgon-stads-promenaderna” som finns, och jag tänkte därför att ni får hänga med på en runda och njuta lite ni också!

Bilderna är från gårdagens morgonpromenad som bjöd på vackert solsken!

4-20

Jag startar rundan vid Sundsta tjärn!

2-63

Sen fortsätter jag längs älven och kommer upp på E18-bron (som är den mindre charmiga delen av rundan med massa trafik). Utsikten mot stan är dock vacker!

4-19

Promenaden fortsätter sedan i ett litet skogsparti längs med älven när jag styr stegen mot centrum!

6-158-1410-8

Efter några minuter i ”skogen” blir omgivningen mer öppen och sedan väntar en söt träbro över till Scandic Klarälven!

2-65 4-216-168-15

Efter att jag gått förbi Scandic kommer ytterligare ett litet skogsparti och en mysig liten strand som är perfekt för ett morgondopp varma sommarmorgnar!

10-9 2-66

Rundan fortsätter in till stan och vid Stadshotellet vänder jag om och går sedan norrut längs älven igen – mot vackra Sandgrundsudden!

4-22

Sandgrund är en vacker park med både bryggor, öppna ytor, lekpark och mysiga picknickpartier!

6-17 8-16 10-10

Rundan fortsätter sedan tillbaka längs älven och avslutas sedan vid Sundsta tjärn – där jag började!

2-64

 

Visst är det vackert?

 

Med det önskar jag er alla en underbar onsdag ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda Johansson

    Otroligt vacker.
    Min morgonpromenad i södra Stockholm består mest av asfalt 🙂 Men den ger mig energi ändå

stats