Emma Barremyr

Restaurangtips i Reykjavik – THE FISH COMPANY!

Hej mina solstrålar ♥

Vi åt såååå mycket gott när vi var i Reykjavik, och framför allt mycket god fisk! Jag har samlat bilder och information om alla restauranger vi var på och kommer i en liten miniserie tipsa om mina favoritrestauranger i Reykjavik här på bloggen!

Och vi börjar med den allra bästa restaurangen såklart 😀

T H E  F I S H  C O M P A N Y !

Det första vi gjorde när vi kom till Reykjavik var att äta lunch, och tack vare tips från en PT-kund styrde jag raka steg mot The Fish Company. Solen sken och det var riktigt varmt så vi beslutade oss för att sitta ute – och det gjorde vi helt rätt i!

I solskenet fick vi avnjuta den godaste maten på länge, och jag är ganska fast besluten vid att jag aldrig någonsin tidigare har ätit så god fisk, eller någonsin kommer att göra igen (om jag inte åker tillbaka till Reykjavik, vilket kan vara värt att göra för att få äta här igen). Hehe 🙂

Hit MÅSTE ni gå och äta om ni är i Reykjavik, det är en order! Ni hittar restaurangen på adressen Vesturgötu 2a, Grófartorg – 101 Reykjavík.

IMG_7773

IMG_7774

IMG_7761

 

Jag åt ”Salted cod” (beskrivning på bilden ovan)! Helt obeskrivligt gott – finns inga ord! Jag kallar det MATPORR!!!

 

IMG_7758

 

Pelle åt ”Arctic Charr” som jag såklart var och nallade av för att få provsmaka! Ljuvligt och helt obeskrivligt gott det också!

 

IMG_7763

 

En kopp kaffe på maten var självklart! Vi fick in en hel termos som vi sedan satt och avnjöt i solskenet! LYX 

 

IMG_7771

 

Nu satt vi ute, men inne var det otroligt fint och mysigt med massa tända ljus! Personalen var trevlig och tillmötesgående (med tanke på mina allergier) och jag fick en så himla skön känsla av att vara på stället! Alla tummar upp helt enkelt!

 

IMG_7767

 

På anslagstavlan i entrén satt hundratals färgglada lappar med fina ord från nöjda kunder! Och jag kan inte annat än att hålla med allt fint som stod på lapparna!

 

Hade vi inte haft så många andra restauranger att prova hade vi garanterat gått tillbaka hit. Nu hann vi inte med det, utan det får bli nästa tripp till Reykjavik!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Emma

      Ja det var den verkligen 😀 Ja det är dyrare än Sverige. Svårt att få en rätt under 300:-, men det är lätt värt det 🙂

stats