Hej vänner ♥
I lördags fick jag ÄNTLIGEN min italienska glutenfria pizza! Jag satt ett bra tag och googlade efter den godaste glutenfria pizzan i Milano och fann till slut restaurangen Be Bop som fått mycket bra recensioner tack vare sina glutenfria pizzor och goda utbud av vegetarisk/ vegansk mat!
Jag och Pelle bokade direkt in en pizzalunch!
Be Bop låg på Viale Col di Lana som ligger i närheten av mysiga Navigli (där vi åt middag en kväll) och dit måste ni göra ett besök om ni är i Milano. Det gjorde mig så otroligt glad att jag faktiskt kunde välja precis vad jag ville, äta något riktigt gott och samtidigt glutenfritt utan att känna den där känslan av att ”jag måste ta det enda glutenfria alternativet även jag mycket hellre skulle vilja ha något annat”. Här fanns ju allt i glutenfritt, även pastarätterna!
Pizzan var så god att jag ville gå tillbaka dagen efter för att äta samma pizza igen. ”Men ska du inte prova en ny SMAK på pizzan iallafall?” undrade Pelle skeptiskt när jag sa att jag skulle ha precis samma pizza som dagen innan. Haha 😀 Men varför ändra ett vinnande koncept? Pizzan var så god, och vem vet när jag fåt äta en så god italiensk pizza igen?
Om jag fick i mig hela pizzan?
Ja det var då inga problem! Jag slänger inte bort mat, och absolut inte den godaste glutenfria pizzan jag någonsin ätit! Men mätt det blev jag minsann, så mätt att jag knappt orkade middagen sen 🙂
Och vet ni vad det bästa av allt var? Magen mådde bra efteråt! Mår magen bra så mår jag bra och därför gjorde det mig extra glad (det är sällan jag kan gå ut och äta och må bra i magen efteråt).
Kram / Emma.
Ser ju gudomlig ut! Är både gluten- och laktosintolerant vilket alltid ställer till det, så tråkigt – och därför blir man extra glad att se detta 🙂
Bloggare hos fitnessguru, kika in:
http://llisahedman.fitnessguru.com
Ja den var helt gudomlig! Förstår känslan i den glädje då det ju är samma för mig 🙂 Hihi, det finns hopp!
Den ser ju fantastiskt god ut och precis som en ”riktig”. Vad är botten gjord av??
Jag vet faktiskt inte vad botten är gjord av, tyckte jag kände en liten smak av bovete så det gissar jag på. Såg även på flera ställen att de hade bovetepasta och pasta gjord på majs, så det är mycket möjligt att de gjorde pizzabotten av det 🙂
Vad är det i botten?
Inte säker, men gissar på bovete och majs 🙂
mumms
Pizzan ser fantastisk ut 🙂
Underbart att din mage också gillade den!! 🙂
Jag bakar en glutenfri pizza hemma som jag älskar ❤️
Skulle kunna äta den varje dag tror jag 😉
Vill du testa så finna receptet här:
http://lindaassarsson.blogg.se/2015/april/min-favoritpizza.html
Tack för att du delar med dig av allt härligt på din blogg Emma 🙂
Ja jag är alltid lika glad när min mage är glad 🙂 Visst är det härligt att baka glutenfri pizza! Tänkte göra det imorgon här hemma och fylla med banan, curry och kyckling 😀 Tack för att DU delar med dig! Kram