Emma Barremyr

Läsarfrukostar

God morgon vänner ♥

Min mailkorg svämmar nästan över av era fantastiska frukostbilder, och jag fullkomligt älskar det! Jag blir så himla glad varje gång det dimper ner en ny härlig frukostbild i inkorgen! Ni är bäst och jag vill verkligen tacka er för att ni delar med er till mig och alla andra läsare 🙂

Idag har jag en heldag på åtta timmar i gymmet med flera av mina fantastiska PT-kunder framför mig! Jag har verkligen längtat efter dem och ser därför fram emot jobbdagen med glädje! Full fart hela dagen innebär lite tid vid datorn och då passar det ju utmärkt med några härliga läsarfrukostar!

Varsågoda!

IMG_1965

 

Minna åt bananpannkakor gjorda i franskt våffeljärn toppat med lite av smoothien, gojibär, kokosflingor och en klick jordnötssmör. Till detta en Hallon&banan smoothie!

 

IMG_0900

 

Frida åt mitt recept på bananhavregröt med chokladkräm som hon toppade med blåbär!

Recept finner ni här!

 

2-44

 

Moa åt havregrynsgröt med kiwi, mandlar, pumpakärnor, keso, kokosflingor, kanel och kardemumma.

 

IMG_0721

 

Paulina åt en frukostskål fylld med laktosfri kvarg och kefir, färska jordgubbar och blåbär, samt hemmagjord pepparkakskryddad-granola med russin och torkad aprikos.

 

DSC_0253

 

Klara åt ekologisk naturlig yoghurt med frysta hallon, gojibär, blåbär och havtorn toppat med valnötter, linfrön, Pauluns flingor och SÅKLART mandelsmör! Bredvid macka på finskt rågbröd med ost och skinka samt en kiwi!

Maila din frukostbild med bloggadress/ instagram till emma@ptbyemma.se om du vill dela din frukost med oss andra här på bloggen. Det går självklart bra att maila även om du inte har någon blogg/ instagram:)

 

Ha en underbar onsdag mina vänner ♥

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats