Emma Barremyr

Älskade morgonpromenad

God morgon underbara läsare ♥

Det är torsdag och här i Karlstad har vi en strålande start med klarblå himmel och sol! Är det något jag älskar så är det att vakna av solens strålar in genom fönstret. Det gör mig så lycklig! Just nu sover jag med sovmask eftersom det är mörkt så få timmar, och att vakna upp, plocka av masken och se ljuset som lyser upp ger mig pirr i magen och en längtan att få komma ut!

Morgonpromenaden väntar!

Jag tänker ofta på hur mycket positivt den där morgonpromenaden ger mig varje dag, och speciellt såna här fina morgnar. Det är ingen PW direkt, utan fokus ligger på ett skönt tempo. Jag jobbar alltid med att lägga fokus på nuet – njuta av stunden som är och försöker uppmärksamma allt som är runtomkring mig. Det är som att starta dagen med mindfulness, vilket laddar mig med mental energi!

Frisk luft som piggar upp, djupa andetag med syre till lungorna, en värld som grönskar runtomkring, fågelkvitter och en sol som värmer!

Det är lycka!

Eftersom Karlstad ligger vid Vänern är det inte ofta vi har vindstilla, men det händer ibland! Idag var en sån magisk morgon då vinden stod helt stilla och älven låg blank som en spegel!

Så vackert!

2-45 8-8

 

Har du testat att komma ut en stund på morgonen?

Om inte, gör det! Det kan räcka med bara tio minuter där du jobbar med att lägga fokus på nuet, får rörelse och andas frisk luft! Testa och se om du gillar? Kanske kan det förändra hela dagen för dig? Men kom ihåg att du ska göra det för DIG, och ingen annan! Du har möjlighet att skapa rutiner som du mår bra av, och det är viktigt att hitta just din väg. Kanske är det en morgonpromenad som kan göra din start på dagen lite bättre?

 

Morgonpromenaden är en present till mig själv som jag unnar mig nästan varje dag, oavsett om den blir kort eller lång, och för mig gör den sor skillnad ♥

 

Hoppas att ni får en härlig torsdag!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Tack! Jag håller med dig, morgonmänniska som jag är 🙂 Det är härligt att vara hemma, även om jag äskar att resa så är jag väldigt hemmakär! Framför allt så njuter jag av att sova i min egen säng 🙂 Men jag längtar såklart tills Pelle kommer hem han också, bara två dagar kvar 🙂 Kram fina du!

  2. Marie

    Vilket underbart inlägg, morgnar är verkligen underbara, frisk luft (ofta iaf) och fina naturkunskap. Det där med mindfulness stämmer verkligen bra! 🙂 hoppas resten av din dag blir lika fin:) hur känns det att vara tillbaka efter semestern?

    Kram Marie

stats