Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

5 enkla och goda recept med halloumi

Publicerad,

Är det fler än jag som ÄLSKAR halloumi? Det är ju så himla gott! Halloumi är dessutom enkelt att tillaga och går att variera i en oändlighet. Vi äter ofta halloumi här hemma och nu har det ju även kommit en svensk variant som kallas ”eldost”. Har ni testat den? Det har vi och jag kan varmt rekommendera den. Den är såklart bättre för miljön eftersom den inte fraktas lika långt! Tipstips!

Idag tänkte jag bjuda er på fem av mina enkla och goda recept med halloumi. Det här är fem riktiga favoriter hemma hos oss och jag kan inte välja en som jag vill rekommendera utan säger bara PROVA ALLA!!! 🙂

Klicka på länkarna under varje bild för att komma till recepten!

 

Sesampanerad halloumi med sötpotatispommes och en underbar sås!

 

 

Halloumivåffla med räkor

 

 

Halloumiburgare med aubergine och hemgjord pesto

 

 

Halloumisallad med sötpotatis

 

 

Halloumi- och morotsbiffar

 

Hoppas det smakar!

Kram / Emma.

2 Kommentarer

  1. Kör du främst på importerad halloumi från Cypern eller svensk ”eldost” eller grillost? Det verkar som att du är mån om att få in mycket ekologiskt och närodlat, så är helt enkelt nyfiken på hur du tar ställning till importerad mat och diskussionerna som var i somras? (

    Tycket det är synd när det vegetariska alternativet så ofta landar på halloumi… Finns ju tempeh, havreprotien, produkter av (svenska) ärtor/bönor, bondbönor, lupin, alger, sädesslag och en massa annat spännande, klimatsmart och gott (även om allt kanske inte passar IBS/känsliga magar).

    • Nu när det kommit en svensk variant köper jag den ? precis som du skriver är det ju mycket som inte passar ibs-magar och jag önskar sååå mycket att jag kunde äta bönor och liknande, som ju är så himla gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *