Emma Barremyr

Tre saker jag inte vill leva utan som mamma

Inlägget innehåller affiliatelänkar 

 

1. Skin Food (<–länk) är världens bästa salva till torr bebishy, men också till torr vuxenhy 🙂 Jag använder den både till mig själv och till barnen och den är HELT FANTASTISK. Astrid fick jättemycket torreksem i samma veva som kylan kom, men tack vare skin food försvann eksemen två dagar efter att jag började smörja med salvan. Till mig själv använder jag även Skin food bodybutter – den ljuvligaste hudkrämen på denna jord, jag LOVAR!!!

 

 

2. Världens bästa bärsjal till dig som vill bära barn (<–länk). Vad jag har för bärsjal är nog den vanligaste frågan jag får på Instagram och som jag svarar på flera gånger om dagen. Den jag har är en babylonia tricot slen, och jag ÄLSKAR den! Den är så otrolig mjuk och mysig, enkel att knyta och gjord av 100 % ekologisk odlad bomull.

 

 

3. Elektrisk snorsug (<– länk). Jag visste inte ens att det fanns en elektrisk snorsug innan en följare på Instagram tipsade om den, och nu förstår jag inte hur jag klarat mig utan den innan? Herregud! Tänk om vi hade haft den första vintern när Elsa var konstant sjuk, som den hade kunnat underlätta. Jag har aldrig riktigt fått till en bra teknik med den vanliga snorsugen och tycker den känns obehaglig eftersom jag är rädd för att suga för hårt och förstöra slemhinnorna i näsan. Med den elektroniska snorsugen behöver jag inte oroa mig för det eftersom den är framtagen att suga så hårt som barnets näsa klarar. Dessutom spelar den mysiga melodier som distraherar barnet från suget. Mina barn har aldrig gillat snorsugen, men den elektriska är inga problem att suga med tack vare melodierna den spelar. Det är STOR skillnad på vanlig och elektronisk om du frågar mig och jag vill varmt tipsa om den här!

 

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats