Emma Barremyr

Min och Astrids måndag

Jag brukar ju bjuda er på min och barnens måndagar, men den här veckan blev lite speciell. Jag fick en mysdag med bara Astrid eftersom Pelle och Elsa åkte upp till Sunne på söndagen och stannade över natten. Pelle passade på att ”jobba hemifrån” där uppe medan vi utnyttjade svärmor, som blivit pensionär på måndagar, till barnvakt ? Så idag bjuder jag er på min och Astrids måndag istället!

Vi tog sovmorgon (jag till 07 och Astrid till 09 ?) efter en väldigt mycket bättre natt än natten innan, och det var så skönt att få sova ut lite. Men jag kände mig ändå rätt sliten när jag vaknade igår, och i och med att Astrid fortfarande var krasslig så bestämde jag mig för att vi bara skulle vara hemma och ta det lugnt hon och jag ❤️

Vi morgonammade innan jag gick upp och sen njöt jag av en frukost i lugn och ro framför Nyhetsmorgon. Kaffe med skummad ikaffe och mackor!!! Det är det absolut godaste jag vet just nu och jag ÄLSKAR MIN FRUKOST SÅ HIMLA MYCKET ? Hehe. Sen hann jag gå på toa i fred och påbörja projektet Fotobok 2019 innan Astrid vaknade. Mammalyx!

Sen när Astrid vaknade hängde vi i soffan hela förmiddagen. Astrid var vaken ganska mycket så jag passade på att prata och ”leka” mycket med henne, men hon låg också i gymmet och roade sig, smaskade på sina händer och var allmänt nöjd för sig själv också. Hon tog sig en liten lur på mitt bröst, men sov ingen längre stund. Det var inte förrän framåt lunch när jag satte henne i sjalen som hon somnade till ordentligt, och där sov hon sedan hela eftermiddagen. Under tiden passade jag på att stå med datorn vid köksbänken och greja med fotoboken. Jag älskar att göra såna här projekt, blev helt uppslukad och tiden bara gick ?

Astrid vaknade till ett par gånger och käkade lite, men annars sov hon hela eftermiddagen. Rätt som det var ringde Pelle och sa att de var på väg hem och det blev dags att börja förbereda middagen inför familjens hemkomst. Sen blev det inte så mycket mer av den dagen och roligare än såhär blev inte det här inlägget. Det här är liksom en helt vanligt dag mitt i livet, och även om det inte är något storslaget kan jag ändå tycka att det har sin charm och att det är otroligt mysigt att bara vara hemma såhär. Pyjamas hela dagen, osminkad, tända ljus, en tvättmaskin som surrar, flera ljuvliga kaffekoppar, bära på bebis, mysa och bara greja hemma! ÄLSKAR DET ❤️

Här är sju bilder direkt från verkligheten som beskriver min och Astrids måndag väldigt bra!

 

Kram / Emma

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats