Emma Barremyr

Jag glömde telefonen hemma

God morgon! Det är tisdag och Elsa gör sin första dag på förskolan för veckan. Hon och Pelle åkte för en timme sen ungefär så nu sitter jag hemma i soffan med Astrid på bröstet och bara njuter av bebislugnet. Vi har en lugn hemmadag framför oss så jag passar på att ta chansen att bara sitta här i soffan medan hon sover på bröstet, snosar på hennes huvud då och då samtidigt som jag slötittar lite på Nyhetsmorgon. Det är så galet mysigt ❤️

Astrid låg i gymmet medan jag gjorde frukost, men tröttnade i samma stund som min frukost blev klar, så nu har jag intagit mina smörgåsar och druckit två koppar kaffe samtidigt som jag haft henne sovandes här på bröstet. Jag skriver det här inlägget från mobilen eftersom jag inte har datorn i närheten. Risken för att hon vaknar när jag reser mig upp eller lägger ner henne är stor, så jag gör bäst i att sitta kvar, hehe Tur att jag har kaffet på en armlängds avstånd iallafall 😍

Igår hade vi Elsas och Astrids farmor här hela dagen, så jag fick massa hjälp med barnen och dagen var därför riktigt lugn och skön jämfört med hur måndagarna brukar se ut. Jag gick en långpromenad med Astrid på morgonen, sen åkte vi in till stan, åt lunch, hängde hos Pelles bror och sen åkte jag och Astrid till mvc för efterkontroll innan vi till slut landade hemma igen. Jag glömde min telefon på köksbänken när vi åkte iväg på förmiddagen, så jag var helt okontaktbar hela dagen och kunde heller inte uppdatera story eller ta några bilder som jag brukar. Därför blir det inget inlägg med bilder från våran måndag den här veckan 🙈 Vi gör ett nytt försök igen nästa vecka istället!

Men alltså det här med att vara utan telefon en dag, det är verkligen något man borde vara oftare! Jag är ganska bra på att lägga ifrån mig telefonen här hemma och har speciella tider som jag ”scrollar”, men det blir ju ändå inte samma sak som att DEN INTE FINNS DÄR! Det är en speciell känsla och jag upplever att det är så mycket lättare att landa i nuet utan den. Kanske är det för att jag jobbar med sociala medier? När jag inte har telefonen där kan jag släppa jobbet helt och hållet, vilket kanske inte händer jätteofta annars. Jag är väl arbetsskadad och vill dokumentera det mesta, så därför skönt när jag inte ”behöver” dokumentera något (även om jag tycker att det är sååå himla kul att göra det 😊). Jaja ni fattar säkert!

Nu ska jag ta tag i era läsarfrågor igen! Hoppas att ni får en fin tisdag 😘

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats