emmabarremyr

Emma Barremyr

Mot Kolmården

God morgon! Jag och familjen sitter i skrivande stund i bilen på väg till Kolmården. Jag sitter inklämd i baksätet mellan båda barnen och njuter av en cappuccino och mörk choklad. Gött, och hittills har resan gått smärtfritt!

Elsa är superpeppad på att få träffa Bamse och hans vänner, och det är den främsta anledningen till varför vi åker till Kolmården, Bamses värld. Har ni varit där? Bamse är verkligen Elsas stora idol och det bästa hon har i leksaksväg är sina ”Bamsefigurer” som hon har med precis överallt 😍 Vi har precis suttit och lekt med dem i nästan en timme sen vi åkte hemifrån, men nu ser hon på Bamse på paddan istället!

Det här är alltså vår första familjesemester tillsammans alla fyra vilket känns så mysigt! Mest åker vi iväg för Elsas skull, och jag tror att hon kommer ha så himla roligt, men jag ser också fram emot det väldigt mycket! Mest för att jag vet hur glad Elsa är över det här, men det ska också bli så roligt att göra något ihop ❤️

Just nu spöregnar det ute och vädret idag ser väl inte så lovande ut… Det ser bättre ut imorgon! Vi sätter väl på oss regnkläder och tar en tur i parken när vi kommer fram, och sen är planen att checka in tidigt på hotellet (vi ska bo på Vildmarkshotellet) och utnyttja spa- och badavdelningen där. Jag längtar så mycket efter att få bada med Elsa, men törs inte riktigt göra det än (avslaget är borta, men är ju bara tre veckor sedan operationen så Kanske finns det fortfarande risk för infektion? Jag känner mig osäker, men väljer att vara på den säkra sidan), så hon och Pelle får bada så ser jag och Astrid på. Jag sa till Elsa efter förlossningen att när blodet är borta ska hon och jag åka till badhuset, och nu frågar hon varje dag om det finns blod kvar i mina trosor, haha 😂 Hon lär fråga samma sak när vi ska bada sen, och säkert inte bara en gång, så alla som är i närheten kommer förmodligen få veta att jag har blod i mina trosor. En liten parantes sådär! 🙈

kommer uppdatera lite från resan på Instastory, så vill ni följa med, kika där!

 

 

Hoppas ni får en fin fredag kompisar ❤️

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats