Emma Barremyr

SOMMARLOV!

 

Idag fick Elsa äntligen sommarlov och det firade vi med att åka till stranden och bada hela eftermiddagen. Eller bada och bada, den lilla människan i familjen låg i vattnet och plaskade, men vi stora hängde i en varsin stol på stranden och njöt av solen istället. Det var lite väl kallt i vattnet om du frågar mig, badkrukan. Elsa däremot är en riktig tuffing, haha!

Jag hade lagat tacos som jag hade med, så efter allt badade och lek i sanden blev det tacomiddag på stranden. Åh, så ljuvligt! Jag ÄLSKAR verkligen att ha picknick och även om min matlust är sådär så försökte jag njuta av stunden, maten och min fina lilla familj så gott det gick. Det blev en bra eftermiddag trots mitt mående och jag är så tacksam för varje liten sak jag orkar göra nu.

Nu ser det ut som att det ska bli några varma, härliga dagar framöver, så förhoppningsvis blir det lite mer strandhäng då! Det är verkligen underbart att se glädjen i Elsa när hon får bada och leka på stranden, så jag hoppas att jag har ork att ta mig iväg fler dagar 🙂

Hoppas att ni haft en fin dag allihopa!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats