Emma Barremyr

Nu ska vi inreda uteplatsen

Detta inlägg är i samarbete med Bygghemma

 

Projektet med att bygga uterum och en ny uteplats som vi påbörjade förra sommaren är ju ÄNTLIGEN klart och nu återstår bara det roliga – att inreda! Och det är ju lite av mitt jobb 🙂 Pelle har ju med hjälp av våra familjer gjort det mesta av jobbet hittills så nu ser jag fram emot att få skapa en trevlig plats att spendera mycket tid av sommaren på. Uteplatsen ska göras mysig med växter, belysning och nya möbler.

Tanken är att vi ska sälja de möblerna vi har där ute nu och istället köpa ett lounge-set, rulla ut en matta, hänga upp lite mysig belysning, ställa dit lite lyktor och pynta med växter. Det kommer bli så bra när allt blir klart!

 

 

Just nu är det väl inte sådär supermysigt, men jag ser framför mig hur bra det kommer att bli bara vi får dit lite växter, lounge-setet, en matta och någon form av belysning. Vi kikar just nu runt efter inspiration och Bygghemma har ju ett stort utbud av utomhusbelysning där vi garanterat kommer att hitta något. Vi har inte bestämt exakt vad vi ska ha än, men jag vill gärna ha någon form av ljusslinga på väggen och sen har vi även pratat om att sätta spots i trallen som lyser upp runtom hela uterummet och resten av uteplatsen. Vad tror ni om det? 🙂

 

 

I uterummet står just nu alla växter och väntar på att få komma ut i växthuset. Jag ska ta tag i inredningen här på altan nu i helgen medan Pelle ska sätta fart med att få upp växthuset. Det är ju redan maj nu och sommaren är på ingång! Åh vad jag älskar hus- och trändgårdslivet! Det är så roligt att få pyssla och SOM jag ser fram emot sommaren här <3

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emmi - explorista.se

    Så härligt, älskar våren när man får fixa i trädgården och runt huset! Vi har ju gjort massor – renoverat tak & fasad, byggt en altan & soltrall och designat, planterat och fixat en hel trädgård – men jag älskar fortfarande vårfixet och älskar de första växterna som kommer upp!

stats