Emma Barremyr

Familjen är återförenad

Jag kan knappt tro att det är sant, men nu är vi äntligen hemma hos Elsa igen och familjen är återförenad. Jag och Pelle flög från Rom vid nio igår kväll, kom till Gardemoen vid tolv inatt och bilade sen hem till mamma och pappa i Torsby och var där strax efter 03. Herregud så trötta vi var!

Idag hade det varit skönt att sova ut, men längtan efter Elsa var så stor att vi inte orkade sova speciellt länge. Det har gjort så ont i mig när vi varit borta och även om vi njutit av resan och haft det helt fantastiskt så har det varit som en del av mig har fattats. Nu är jag hel igen och myset idag har varit helt oslagbart!

Trots min och Pelles saknad efter Elsa när vi varit borta har det gått över förväntan, både för oss och henne. Elsa har tydligen haft The time of her life både hos farmor och farfar och mormor och morfar. Vi har ringt FaceTime ett par gånger om dagen och det har varit SÅ fantastiskt att se hennes glädje och höra henne berätta om allt de gjort under dagarna. Inte en enda gång har hon varit ledsen och ropat ”komma mamma” som hon gjort tidigare när jag varit borta och vi FaceTimeat. Hon har känts så trygg och glad och det har varit underbart att se. För att inte tala om hur underbart det varit att se glädjen hos hennes mor- och farföräldrar som fått så mycket värdefull kvalitetstid med henne 🙂 Jag är oändligt glad och tacksam över att hon har så många som älskar henne runt omkring sig och som så gärna vill ta hand om henne!

Jag är även stolt över mig själv som vågade göra det här. Som ni vet så höll jag på att balla ur resan eftersom jag inte visste om jag skulle klara av att åka ifrån Elsa. Det var långt ifrån enkelt, men samtidigt förstår jag nu hur mycket sån här tid ger till min och Pelles relation. Även om jag trivs allra bäst när vi gör saker hela familjen har det varit väldigt skönt att bara få vara Emma och Pelle i några dagar, bara ha varandra att ta hand om, prata ostört, äta i lugn och ro, sova ut om morgnarna, se varandra, kramas och ge varandra närheten som vi ofta ger till Elsa istället nu för tiden. Sen behöver man ju inte åka till Rom för att ge varandra det, men nu fick jag den här resan av Pelle i 30-årspresent och det har varit fantastiskt och oförglömligt på så många sätt!

Ska berätta mer om Rom i några andra inlägg, planerar att ge er ett inlägg med massa bilder från dagarna i Rom redan imorgon och sen kommer ett tips-inlägg på saker att uppleva och så ett inlägg om all god mat såklart!

Nu ska jag inte tillbringa mer tid vid datorn den här dagen, utan njuta av tiden med familjen. Det var oslagbart att få komma hem och krama om Elsa igen <3 Hoppas att ni har en fin första maj kompisar!

Kram / Emma

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats