Emma Barremyr

Melontårta

 

Har ni ätit melontårta någon gång? Jag har faktiskt aldrig gjort det tidigare och förstår inte varför? Perfekt till barnkalaset nr man inte vill ha det traditionella sockret, men också en perfekt efterrätt eller gott och fräscht fika sommartid. Melontårta kommer jag göra många gånger igen!

Jag tog vattenmelon till Elsas kalas eftersom jag vet att hon älskar just vattenmelon, men det går självklart bra med vilken melonsort som helst. Melonen varvas med grädde och sen kan du toppa tårtan med vad du vill! Jag tog massa frukt och bär vilket gav en härligt färgglad tårttallrik!

Kanske är melontårta något att testa till påskbordet i helgen? Det blir mitt påsktips till er! Gör en melontårta och njut av i solen vetja!

Scrolla för recept!

 

 

Melontårta

Ingredienser

1 melon
Grädde
Bär och frukt som du gillar

Skär av botten och toppen på melonen och skala med en vass kniv. Gör tre tårtbottnar av melonen genom att skära den i tre tjocka skivor. Lägg skivorna på hushållspapper och torka av dem ordentligt. Vispa grädden och lägg ihop melonskivorna med grädde emellan. Täck hela melonen med grädde. Avsluta med att garnera med de bär och frukter du gillar. Jag skar sedan upp massa frukt och serverade tårtan på ett fruktfat med massa härlig färg!

 

 

Med det vill jag önska er alla en fin fredag och påskhelg!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats