emmabarremyr

Emma Barremyr

Gravidträning och mamma-bebisträning

Foto: Caroline Dahlén

 

Den här våren försvann i en rasande fart och nu är det snart dags att starta upp mina sista grupper för den här våren innan jag går på föräldraledighet igen ett tag framöver! Den 2:a maj startar både en gravidträningsgrupp och en mamma-bebisträningsgrupp igång på STC Hammarö. Het klart två av mina roligaste uppdrag som jag gör inom mitt företag! ÄLSKAR att få jobba med mammor ♥

 

TRÄNING FÖR GRAVIDA

Start: torsdag 2 maj

Tid: torsdagar 18.30 – 19.30

Plats: STC Hammarö, Norra Hallerudsvägen 4

Pris: 995:- för fem träningstillfällen

Anmälan: Maila din anmälan till emma@ptbyemma.se och märk mailet med ”gravidträning”.

Information: Vi kommer att fokusera på rörelser som stärker upp din kropp inför förlossning och mammaliv. Du kommer få lära dig den viktiga aktiveringsträningen och att lyssna på din kropps signaler, som är extra viktigt när du är gravid. Vi kommer även att fokusera lite på mindfulness och avslappning eftersom det också är viktigt att få med sig inför förlossning och livet som mamma.

Om du mår bra är det helt okej att du är tidigt i din graviditet, men du bör inte vara längre gången än till vecka 30 när du påbörjar träningen med mig. Enda kravet jag har är att du bör vara frisk i din graviditet.

 

MAMMA-BEBISTRÄNING

Start: torsdag 2 maj

Tid: 10.00 – 10.45

Plats: STC Hammarö, Norra Hallerudsvägen 4

Pris: 995:- för fem träningstillfällen

Anmälan: Maila din anmälan till emma@ptbyemma.se och märk mailet med ”mamma-bebisträning”.

Information: träning för dig som nyss har fått barn! Ta med din bebis och kom och träna tillsammans med andra mammor och bebisar. Fokus ligger på att med hjälp av funktionell träning stärka upp kroppen och rehabilitera den efter graviditet och förlossning, Vi kommer på ett skonsamt sätt träna upp den grundläggande styrkan så att du ska få en fungerande och stark kropp utan smärtor och krämpor. Din bebis bör vara 8 veckor innan du kör igång med träningen och du kan vara med fram tills din bebis börjar krypa.

 

Välkomna!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats