God morgon måndag!
Jag har precis lämnat Elsa på förskolan och är nu tillbaka hemma för att sätta tänderna i veckans jobb. Jag fick ingenting gjort i fredags eftersom jag var hemma och vabbade med Elsa då, så ligger lite efter. Den här veckan har jag två deadlines för två olika samarbeten, PT-pass och träningsgrupper att planera och genomföra, ett ny PT-onlineklient som jag ska jobba ihop ett upplägg till, mail och kommentarer som ska besvaras, ett gäng blogginlägg som ska skrivas och lite sånt. Det är ungefär så mina arbetsveckor ser ut, en kul och härlig variation 🙂
Jag hann aldrig med att dela veckans middagsmeny med er igår, så jag tänker att vi börjar den här veckan med det istället. Vi har ju haft kalas för Elsa i helgen och haft massa att göra i trädgården så tiden har inte riktigt räckt till. Men nog om det, ett separat inlägg om Elsas kalas kommer lite senare idag, nu kör vi veckans middagsmeny!
Eftersom vi hade mycket att stå i igår i och med Elsas kalas var jag uppe tidigt och på plats på Ica Maxi för att storhandla inför veckan redan vid 8.30. Och herrgud! Man borde alltid handla 8.30 på en söndag. Det var lugnt och stilla i affären och gick därför smidigt och fort. Så skönt att slippa trängas! Det blir annars ofta att vi handlat på eftermiddagarna på helgerna och då är det ofta proppfullt med folk, så det var en skön stund för mig själv sådär på söndagsmorgonen!
Middagsmeny vecka 16:
Måndag: krämig korvstoganoff med sting + råris
Tisdag: ugnsstekt lax med sötpotatispommes och fetaostsås (turkisk yoghurt + fetaost)
Onsdag: gulaschsoppa
Torsdag: vegetarisk lasagne
Fredag: grillad halloumiburgare med aubergine och pesto
Bara klicka på länkarna här ovan så kommer ni direkt till recepten!
Och till helgen tänkte jag göra en sötpotatispizza med chévre! Är så sugen på chévreost, men får ju inte äta det nu när jag är gravid, men om den upphettas till 70 grader så går det bra. Så till helgen ska jag njuta av en pizza med chévre helt enkelt!
Hoppas att ni alla får en fin vecka!
Kram / Emma.