Emma Barremyr

Elsas tvåårsdag

God morgon fredag och mina älskade vänner! Hur mår ni? ♥

Jag och Elsa sitter hemma i soffan och har en väldigt lugn morgon. Lillsmulan startar livet som tvååring med en förkylning och feber. Är det inte typiskt? Vi får se hur det blir med kalaset med hela stora familjen imorgon, men förmodligen flyttar vi fram det till söndag och håller tummarna för att Elsa är piggare då!

Tvåårsdagen blev i alla fall väldigt lyckad och rolig, även om hon började bli lite hängig redan igår. Pelle hade ju tagit ledigt på förmiddagen så vi hade en mysig familjemorgon hemma med födelsedagsfrukost och paketöppning. Jag hade bakat en bananvåffeltårta (ska dela recept med er inom kort) och i present fick hon lite inredning och dockor till ett dockskåp som hon ska få av sin farmor och farfar i helgen, ett bamsememory, ett målarblock, tuschpennor och en doktorslåda. Uppskattade grejer alltihop!

Efter en lugn morgon hemma åkte vi iväg på äventyr till Leos Lekland hela familjen. Vi har bara varit där en gång tidigare och Elsa var helt lyrisk, lekte och busade som bara den och hade all uppmärksamhet från både mig och Pelle. Det finaste vi kan ge henne! Sen skulle vi käka lunch hela familjen innan Pelle skulle tillbaka till jobbet, och eftersom det blev lite tight med tid för Pelle så hann vi aldrig åka in till stan som jag önskade. Jag ville äta på Zest som är mitt favvoställe, men det slutade med att vi åt hamburgare på Max istället. Elsa, som älskar pommes frites klagade inte kan jag lova!

Efter lunchen vinkade vi av Pelle som åkte till jobbet och sen drog jag och Elsa vidare till Bergvik för att handla inför helgens kalas. Hon tokdäckade i vagnen inne på Coop och det var skönt med en lugn stund för mig som fick handla i lugn och ro. När vi kom hem igen under eftermiddagen passade vi på att leka med de nya leksakerna som Elsa fått. Dockskåpsgrejerna var väldigt poppis och hon sysselsatte sig med det en lång stund. Vi lekte även doktor och satt sen ute på en filt i solen och målade som blev ett fint avslut på dagen innan födelsedagsmiddag och läggning.

Tänk att vi numera har en liten tvååring i huset! Helt ofattbart, men ändå så självklart ♥

Nu ska vi kurera oss här hemma och jag håller tummarna för att jag själv klarar mig den här gången. Vi får se hur de går med snor överallt och en unge som hostar och nyser en rakt i ansiktet. Hehe.

Hoppas att ni får en fin fredag och helg allihopa!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats