Emma Barremyr

Nu drar vi till fjällen!

 

Hej från bilden till Idre! Vi har i skrivande stund precis lämnat Sälen bakom oss och har nu bara sista biten till Idre kvar. Gött! Pelle kunde inte ta ledigt från jobbet hela veckan så jag och Elsa åker därför upp med mamma och pappa idag, så kommer Pelle på torsdag.

Bilen är ingen favoritplats för Elsa just nu och därför har jag planerat resan (som tar drygt 5 timmar från Hammarö) i etapper för att underlätta för oss alla. Vi åkte upp till mamma och pappa i Torsby igår och blev därför av med 90 minuter redan då. Idag blev det inte riktigt som planerat, men har ändå flutit på bra. Planen var att åka iväg tidigt, så snabbt som möjligt efter att Elsa vaknat och beta av de två timmarna till Sälen, bada och äta lunch på Experium och sedan åka vidare de sista 90 minuterna till Idre medan Elsa skulle sova.

Meeeen, nu vaknade Elsa redan 05.20 (alltså 04.20 vintertid.. vi ställde ju om klockan inatt), så det blev lite för tidigt för att bara käka frukost och dra iväg. Vi tog därför en lugn morgon och så fick hon sova på vägen upp till Sälen istället. Nu har vi röjt järnet på Experium i ett par timmar och ätit pizzabuffe till lunch, så förhoppningsvis går sista biten till Idre bra. Jag har laddat upp med både böcker, klistermärken, målarblock, musik, snacks och iPad här i baksätet så det ska nog gå bra ?

 

 

Själv är jag trött idag. Först hade jag svårt att somna igår kväll och sen mådde väldigt illa inatt, så jag låg vaken länge. Och så vaknade Elsa extra tidigt på det. Hur typiskt? Känns som jag har grus i ögonen! Ska iallafall bli så himla skönt att komma upp till fjället och bara vara den här veckan. Är så glad över att ha mamma och pappa med mig, och dessutom kommer Lina, Martin och Alicia upp idag, så Elsa kommer ha leksällskap hela veckan. Så mycket kvalitetstid ❤️ Och jag ser fram emot att förhoppningsvis få stå på längdskidorna för första gången för i år. Orkade aldrig åka skidor i vinter eftersom jag mådde så dåligt, men nu mår jag ju bättre och bara jag får sova lite blir jag nog piggare också ?

 

 

Nu ska jag njuta av min cappuccino och underhålla Elsa medan vi rullar vidare. Vi hörs snart från Idre! Hoppas ni har en riktigt härlig söndag ☀️

Stor kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats