Emma Barremyr

Snart fyller hon två år

Min lilla skrutta fyller snart två år. TVÅ ÅR! Kan ni förstå det? Jag kan det inte! Jag minns den här tiden för två år sen som om det var igår. Hur jag gick och väntade och längtade! Jag minns pirret i magen så fort jag kände av att det var saker som var på väg att hända, varje gång livmodern drog ihop sig och förvärkarna började kännas. Jag var så förväntansfull och det var verkligen en speciell tid 

Den 11 april klockan 14.41 kom hon äntligen till oss. Fem dagar tidigare än beräknat och livet fick en helt ny mening ♥

Det är så mycket känslor att tänka på när vi gick i väntans tider, förlossningen och tiden efter med det lilla miraklet som vi fick med oss hem. Tiden stod stilla och det enda som kändes viktigt var hon. Hade aldrig tidigare i mitt liv sett något så vackert eller känt så mycket kärlek och tacksamhet någonsin. Sedan dess har hon förtrollat mig varje dag och jag älskar henne bara mer och mer för varje liten sekund som passerar. Älskade lilla barn!

 

Och nu är det alltså dags att börja planera ett tvåårskalas. Det känns sjukt eftersom det ju var nyss hon kom till oss?! Jag tycker att jag är bra på att ta tillvara på tiden vi har tillsammans, men ändå så vill jag bara stoppa tiden och njuta ännu mer av livet som det är precis nu. Tiden försvinner alldeles för fort med barn!

Men åter till tvårskalaset! En av Elsas favoritböcker just nu är ”Kalas hos Babyarna” så hon är väl medveten om vad kalas innebär. Jag har lovat henne både hattar och ballonger (som de har på Babblarnas kalas i boken) och att vi ska baka ihop inför kalaset. Hon älskar ju att baka och jag tänker att det kan vara roligt för henne att berätta för gästerna att det är hon som bakat när de kommer och fikar.

Förra året bakade jag 7 sockerfria godsaker till hennes 1-årskalas och jag tänker att vi kommer göra något liknande i år också. En liten buffé av godsaker som är sockerfria helt enkelt. Lite nya grejer vill jag såklart ha på bordet, så jag ska klura lite i helgen nu så får vi se vad det blir!

Recepten till de sockerfria godsaker från förra årets 1-årskalas hittar ni här!

 

 

Lovar såklart att uppdatera er om kalaset och vad det blir för godsaker! För ni vill väl ha recept gissar jag?! 😀

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Charlotte

    Jag vill gärna ha recepten. Du inspirerade mig förra året…då jag använde flera av dina recept till min sons födelsedag, han är en dag yngre än Elsa. Tack för att du delar med dig av din vardag. Kram

stats