Emma Barremyr

God morgon lördag

God morgon vänner!

Hur är det med er idag?

Själv tycker jag att jag blir lite piggare för varje dag som går. Huvudvärken i pannan börjar släppa och jag är mycket mindre täppt och snorig nu jämfört med i början av veckan, så det går åt rätt håll. Men shit vad trött och sliten jag är! Känner mig helt slut i både kroppen och knoppen efter den här infektionen. Dessutom har jag varit illamående igen de senaste dagarna vilket också sliter på krafterna.

Inatt har jag sovit helt själv här hemma för första gången sen Elsa föddes. Hon och Pelle åkte nämligen upp till Sunne igår eftermiddag och kommer hem idag runt lunch. De har tillbringat lite tid med Elsas farmor och farfar och eftersom jag varit så trött och sliten den här veckan bestämde jag mig för att stanna hemma och vila. Konstig känsla!

Jag borde väl egentligen njuta av en kväll, natt och morgon helt för mig själv, men jag har faktiskt väldigt svårt för att njuta av det. Hade varit mer njutbart att hitta på något kul, men med mitt mående blir jag bara ännu mer uttråkad av att vara ensam. Och jag är alltid hellre med familjen än ensam såhär.

Men men, nu försökte jag göra det bästa av det och gjorde det faktiskt för mig själv. När Pelle och Elsa hade åkt tappade jag upp ett varmt bad och la mig sedan där och lyssnade på ljudbok en lång stund. Sen lagade jag någon form av laxtacos som jag åt till middag i soffan. Hittade två zooklubbor i skåpet som blev mitt fredagsmys och sen gick jag och la mig innan klockan slog åtta och lyssnade sedan på ljudbok tills jag somnade.

 

Middagen blev som sagt en form av laxtacos. Jag blanda ihop en sallad på tomat, gurka, paprika, majs, soltorkade tomater, fetaost och blandsallad. Toppade med en stekt laxfilé och min hemkokta bbq-sås och serverade sedan med tacochips! Det blev fräscht och supergott!

Och till det – ISVATTEN! Har blivit helt besatt av iskallt vatten och att suga på isbitar! Är så svalkande och gott i munnen och tar bort den där dåliga smaken jag har i munnen jämt och ständigt. Hatar liksom smaken i munnen efter att jag ätit något, men gillar hellre inte att borsta tänderna. Just att borsta tänderna har varit vidrigt sen jag blev gravid och har fått mig att kräkas många gånger. Är så äcklad av tandkrämssmaken så det är lite problematiskt. Men isvatten (helst med citron i, men citronerna var slut igår kväll) är en knep som funkat ganska bra ändå!

 

 

Nu är det lördag morgon och jag är helt ensam hemma! Jag har egentligen lust till tusen saker, är sååå sugen på att storstäda huset ordentligt, rensa i garderoben och plocka med sånt jag aldrig annars hinner eftersom jag aldrig är ensam annars, men har ingen energi till något. Ska försöka ta mig iväg och handla idag, men annars blir det lugnt den här helgen med fullt fokus på att vila för att bli frisk så snart som möjligt!

Hoppas ni mår bra och får en fin lördag. Jag ska sätta mig och skriva en graviduppdatering för vecka 20 nu under förmiddagen, så kika in lite senare om ni vill läsa!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    vet inte hur många gånger under min graviditet som jag sa ”Mmmmmmmm alltså isvatten. Mmm kan inte finnas något godare”. ?. Verkligen det absolut godaste under mina veckor av äckelkänslor.

    Hopps du blir bättre snart 🙂

stats