emmabarremyr

Emma Barremyr

Välkommen till mina träningsgrupper i vår

Inlägget innehåller reklam för kurser inom mitt eget företag PT by Emma.

Foto: Caroline Dahlén

 

Äntligen är det dags att dra igång vårens träningsgrupper! I mars kommer jag köra igång tre olika träningsgrupper som alla är anpassade för olika individer. Är du blivande mamma och vill träna under graviditeten? Vill du komma igång efter förlossningen och träna tillsammans med din bebis? Eller vill du hänga på en träningsgrupp utomhus i Karlstad, träffa nya vänner och få ny inspiration till din träning? Kika hit! Här är tre olika pass som ni kan välja mellan beroende på vart ni befinner er i livet just nu!

 

TRÄNING FÖR GRAVIDA

Start: tisdag 19 mars

Tid: tisdagar 18.15 – 19.15

Plats: STC Hammarö, Norra Hallerudsvägen 4

Pris: 995:- för fem träningstillfällen

Anmälan: Maila din anmälan till emma@ptbyemma.se och märk mailet med ”gravidträning”.

Information: Vi kommer att fokusera på rörelser som stärker upp din kropp inför förlossning och mammaliv. Du kommer få lära dig den viktiga aktiveringsträningen och att lyssna på din kropps signaler, som är extra viktigt när du är gravid. Vi kommer även att fokusera lite på mindfulness och avslappning eftersom det också är viktigt att få med sig inför förlossning och livet som mamma.

Om du mår bra är det helt okej att du är tidigt i din graviditet, men du bör inte vara längre gången än till vecka 30 när du påbörjar träningen med mig. Enda kravet jag har är att du bör vara frisk i din graviditet.

 

MAMMA-BEBISTRÄNING

Start: tisdag 19 mars

Tid: 10.00 – 10.45

Plats: STC Hammarö, Norra Hallerudsvägen 4

Pris: 995:- för fem träningstillfällen

Anmälan: Maila din anmälan till emma@ptbyemma.se och märk mailet med ”mamma-bebisträning”.

Information: träning för dig som nyss har fått barn! Ta med din bebis och kom och träna tillsammans med andra mammor och bebisar. Fokus ligger på att med hjälp av funktionell träning stärka upp kroppen och rehabilitera den efter graviditet och förlossning, Vi kommer på ett skonsamt sätt träna upp den grundläggande styrkan så att du ska få en fungerande och stark kropp utan smärtor och krämpor. Din bebis bör vara 8 veckor innan du kör igång med träningen och du kan vara med fram tills din bebis börjar krypa.

 

UTOMHUSTRÄNING I KARLSTAD

Start: torsdag 11 april

Tid: 18.30 – 19.30

Plats: Sandgrundsudden

Pris: 1195:- för 8 träningstillfällen

Anmälan: Maila din anmälan till emma@ptbyemma.se och märk mailet med ”utomhusträning i Karlstad”.

Information: Du som bor i Karlstad med omnejd och vill träna, skratta, träffa nya vänner, få nya utmaningar, njuta av endorfiner, gemenskap och träningsglädje är varmt välkommen att under 8 torsdagkvällar träna med mig på Sandgrundudden!

Vi kommer under våren köra varierade pass baserade på funktionell träning där vi använder våra egna och ibland varandras kroppar som motstånd. Fokus kommer ligga på kondition, styrka och stabilitet. Alla utgår från sina egna förutsättningar och träningen sker alltid på tid, vilket innebär att vem som helst kan vara med – ung som gammal, van som nybörjare. Behöver du alternativa övningar hjälper jag som personlig tränare dig att göra träningen till en positiv och utvecklande upplevelse. Det viktigaste av allt – vi ska röra på oss och ha roligt ihop!

 

 

Varmt välkomna! Hoppas vi ses!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats