Emma Barremyr

Ord från den här stunden

Aaah, det är torsdag och snart helg igen! Veckorna går fort och det är så fruktansvärt skönt just nu. Vill bara att tiden ska gå! Vi går in i vecka 15 imorgon och min plan är att börja med ”veckouppdateringar” om graviditeten från och med det. Jag började en vecka senare med Elsa i magen och såhär såg den uppdateringen och bilden på magen ut från vecka 16 då.

Idag tog Elsa sovmorgon till strax innan sju. Hon sov alltså tolv timmar inatt vilket inte händer ofta nu för tiden. Hon vaknar i regel runt fem varje morgon och nätterna har varit rätt struliga senaste tiden när det ploppat upp nya tänder. Alltså gud vad de där tänderna stör sömnen för henne. Men inatt sov hon hela natten utan att göra ett ljud ifrån sig så både jag och Pelle fick också sova ut. Shit vad tacksam man är de få gånger det händer, haha!

Jag lämnade Elsa på förskolan vid åtta och åkte hem och la mig igen sen. Jag mår fortfarande väldigt dåligt på morgnarna och förmiddagarna, så det är skönt att jag kan vila då de dagar hon är på förskolan. Jag längtar så mycket tills jag får må bra igen och kan vara mig själv. Är trött på att ligga i sängen och längtar efter att få njuta av rörelse och roliga aktiviteter i livet igen!

En lugn och vilsam torsdag har det varit och nu är det dags att åka till förskolan och hämta hem min lilla busunge!

IMG_1114

En bild från igår när vi var lediga, trotsade kylan och gick ut en sväng. Minus 10 stod termometern på hos oss och Elsa upprepade gång på gång ”ooo, kallt ute!” men var ändå glad och ville åka bob som är utefavoriten just nu!

Hur mår ni och hur är eran torsdag?

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Rebecka

  Haha åh vad gulligt med ”ooo kallt ute”. Min torsdag är bra men jag är pirrig och lite velig, har precis kommit hem från en anställningsintervju och undrar ju förstås dels om jag kommer att bli erbjuden tjänsten men också om jag ska ta den… Så svårt att veta om man byter till något som blir bättre eller sämre! Men trivs tyvärr inte med arbetssituationen på mitt nuvarande jobb även om jag gillar mina kollegor så det lutar åt att jag kommer tacka ja om jag blir erbjuden tjänsten. Men stora beslut tar mycket tankekraft…

  1. ptbyemma

   Ja alla små ord som kommer från den munnen är så gulliga =) Tack för att du delar med dig av dina tankar och din dag! Förstår att det är ett svårt beslut som tar upp mycket tankekraft från dig. Är nog ändå ett bra steg att ta om du inte trivs med nuvarande arbetssituation. Håller tummarna för att allt blir bättre för dig snart och att du får jobbet om du vill ha det! Kram

 2. Linnéa

  Jag har haft en bättre dag faktiskt! Knappt känt av illamåendet eller den är slöheten. Dock sovit dåligt pågrund av katten, trodde det bara gällde småbarn men icke haha, samt är på sjukt dåligt humör så bestämde mig för att vara hemma från jobbet idag. Har ist försökt laga vår trasiga diskmaskin men utan framgång… så mitt upp i allt att punga ut pengar för bebis så ska man köpa ny diskmaskin också, jippe 😀 haha

  1. ptbyemma

   Åh vad härligt med lite energi även om du sovit dåligt! Tråkigt med diskmaskinen dock =( Livets utmaningar alltså!

 3. Linnéa

  Jag har haft en bättre dag faktiskt! Knappt känt av illamåendet eller den är slöheten. Dock sovit dåligt pågrund av katten, trodde det bara gällde småbarn men icke haha, samt är på sjukt dåligt humör så bestämde mig för att vara hemma från jobbet idag. Har ist försökt laga vår trasiga diskmaskin men utan framgång… så mitt upp i allt att punga ut pengar för bebis så ska man köpa ny diskmaskin också, jippie 😀 haha

stats