Emma Barremyr

Säg hej till lilla Mini

Igår var vi på första ultraljudet tillsammans och fick se lilla Mini på ultraljudsskärmen. Vilken magiskt känsla! Jag gjorde ett tidigt ultraljud i vecka åtta som jag berättar mer om i graviddagboken imorgon, men då var det bara som en liten prick på skärmen med ett tickande hjärta i mitten.

Igår såg vi vår lilla bebis med huvud, ben, armar och kropp. Mini låg och gapade, svalde vatten och fäktade med händerna framför ansiktet och det blev så mycket mer påtagligt att det är ett litet liv som växer i min kropp, en liten minimänniska. Hälften jag, häften Pelle!

Allt såg bra ut, men vi blev framflyttade flera dagar, så nu är vårt nya BF 1 augusti och jag byter dag på fredagar istället för på måndagar. Är just nu i vecka 12+4. Lite segt att bli framflyttad, men det blev jag ju med Elsa också och hon kom ju några dagar tidigare så vi kan ju hoppas att den här bebisen också gör det.

10793397216_IMG_0400

10794785488_IMG_0399

Jag är så nyfiken på vem det är som ligger där inne! Vad är det för liten person som kommer till oss den här gången? Kommer hen och Elsa vara lika eller helt olika? Det ska bli så spännande att lära känna ett nytt litet liv <3

Tror ni att det är en tjej eller kille? Vi har rutinultraljudet om sex veckor och då ska vi såklart kolla kön om det går. Vi är alldeles för nyfikna för att vänta ända till födseln. När jag väntade Elsa var jag helt övertygad om att jag hade en kille i magen, men nu har jag ingen känsla alls. Vad tror ni?

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. E

    1 augusti då är.vi beräknade samma dag (än så länge, har inte gjort något ul än). Så kul att följa! Här hemma skojar vi om att det blir tvillingar för att jag mår så fruktansvärt dåligt.. haha.. med första mådde jag illa men inte alls såhär!
    Tror det blir en liten pojke för er! 😍 kram!

    1. ptbyemma

      Åh vad roligt! Trodde också nästan att jag väntade tvillingar den här gången när jag mådde så dåligt, men det var bara en. Spännande att se hur många du har i magen nu då =) Kram

stats