Emma Barremyr

Så fick jag mindre rynkor!

Nu har det gått åtta veckor sen jag började med kollagenpulvret från Oslo Skin Lab. Det har blivit en ny del av min dagliga hudvårdsrutin och förutom att jag tar hand om huden med bra produkter på utsidan ger jag den nu även näring från insidan.

I samband med frukosten varje morgon dricker jag ett glas vatten som jag blandar kollagenpulvret i, vilket är så smidigt. Det varken smakar eller luktar något så det har gått bra trots att jag haft gravidillamående den senaste tiden.

10759126016_IMG_0306

Har det gett några resultat kanske ni undrar?

Ja det har det!

Man har väl inga rynkor när man är 30!?” var det någon som skrev när jag publicerade förra inlägget, och nej det kanske inte alla har, men jag har det. Jag har haft streck i pannan sen flera år tillbaka och de blir bara synligare för varje år som går. Men dessa rynkor har minskat lite de senaste veckorna och jag tycker huden känns slätare än tidigare. Det kanske inte är någon annan som ser, men det är min känsla som räknas!

Och ja – det är kanske ytligt, men kan man få vara lite ytlig ibland kanske? Just huden gillar jag verkligen att vårda och ta hand om <3

Sen sker ju behandlingen i HELA kroppen, alltså inte bara i ansiktet som man kanske först tänker på när man hör ordet rynkor. Den ger en slätare och finare hud över lag, men för mig har det märkts mest i ansiktet tycker jag!

10759147504_IMG_0313

10759154464_IMG_0314

Så ja – åtta veckor har passerat, men detta är ju ingen 8-veckors kur eftersom effekten gradvis avtar om man slutar att ta pulvret. Jag tänker att jag får se det som en långsiktig investering i min hud, en hudbehandling som jag vill fortsätta med och ha som daglig hudvårdsrutin.

10760310192_IMG_0315

10759166672_IMG_0318

Som medlem i Oslo Skin Lab får man ett nytt paket rätt hem i brevlådan var fjärde vecka, och man på så vis slipper missa en dag pga. att man inte hunnit köpa nytt. Tecknar man upp sig på ett medlemsskap får man dessutom 30% rabatt på varje försändelse. Dessutom inga förpliktelser eller bindningstid – bara väldigt smidigt och bra!

Något som är ännu bättre är att jag har fått möjligheten att ge er HELA 65% rabatt på första köpet som medlem. Klicka här för att komma till erbjudandet!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elin

  Hej! Hur förklarar du/företaget att kroppen bryter ner proteiner (som t ex kollagen) till aminosyror i magsäcken/mag-tarmkanalen?

  1. ptbyemma

   Kollagenet i produkten är hydrolyserat, vilket innebär att kollagenproteinet har brutits ner kollagenpeptider som är en kedja av aminosyror i olika storlekar. Detta gör att kollagenet kan tas upp av tarmen och transporteras vidare ut i blodet, delvis intakt. Man kan mäta mängden kollagenpeptider i blodet eftersom kollagenproteinet innehåller en aminosyra, hydroxyprolin, som inte finns i andra proteiner. Man har då sett att blodet innehåller en maxmängd cirka 1-2 timmar efter intag.

 2. Maria

  Jag förstår inte detta inlägg av olika anledningar. 1) Du är 30 år, vad har du för rynkor att tala om? 2) Vad spelar rynkor för roll?

  Det känns inte som det passar denna blogg som har en så sund inställning till så mycket. Här blir det väldigt utseendefixerat och ungdomsfixerat. Tycker jag. Det kanske är många som gillar såna här inlägg men jag finner dem provocerande. 🙂

  1. ptbyemma

   Vad synd att du blir provocerad. Jag är inte speciellt ytlig på andra sätt, men hade du läst inlägget så hade du kunnat se att jag skrivit att just huden ligger mig varmt om hjärtat. Jag vill ta hand om den och har alltid velat. Jag lägger gärna pengar på bra hudvård, men kan mer än gärna gå osminkad osv i övrigt. Tycker inte att det är fel att bry sig om sitt utseende om det är något som får en att må bra. Och just att ta hand om huden gillar jag. Dessutom tyckte jag att det var väldigt spännande att få prova dessa produkter, därför tackade jag ja till samarbetet =)

stats