Emma Barremyr

Hej från helgen

Hej från en helg som har blandat och gett. Helgen inleddes fantastiskt bra med en fredagskväll som innehöll MATLUST och därför sushi till middag. Det var så gott att jag nästan ville gråta en skvätt! Alltså när matlusten kommer tillbaka efter en hel evighet med illamående finns det nästan inga ord som kan beskriva glädjen i den känslan. Jag hoppas på att få uppleva den känslan lite oftare nu framöver!

Efter en bra fredag vaknade jag på lördagsmorgonen och mådde fruktansvärt dåligt igen. Brutalt illamående och en sprängande huvudvärk på det. Jag spydde hela morgonen, men blev bättre efter lunch. Antar att jag inte kan begära för mycket, men fy så besviken man blir av bakslag som dessa. Under eftermiddagen masade jag mig till slut upp ur sängen för att åka till Artisan och fika semlor med familjen. Det var bestämt sedan länge och jag ville inte missa… men den där semlan var tyvärr långt ifrån så god som jag hade hoppats på. Antar att jag skulle valt en bättre dag att äta semlan på.

Ville helst bara få lördagen överstökad så efter middagen gick jag och la mig. Sov som en stock hela natten och vaknade med en mycket bättre känslan i kroppen idag. Jag fick som vanligt frukost på sängen, sen låg jag och drog mig ända till halv nio.

Dagen idag har varit så himla mycket bättre! Jag har varit fruktansvärt trött, torts alla timmar jag sovit inatt, men har knappt varit illamående idag. Inte så sugen på mat, men det har gått ner utan problem och shit vad jag känner mig tacksam över dagar som denna, när livet kommer tillbaka lite <3

Under förmiddagen var vi ute en sväng hela familjen och sen var vi på julgransdans på eftermiddagen. Elsas första julgransdans. Behöver jag ens säga hur mysigt det var? Det bästa som finns är att göra saker för Elsas skull. Finns inget som slår att se hennes lycka och glädje när vi gör saker som hon tycker är roligt <3

IMG_0697

Sushitallriken från Happy Kitchen i fredags! Så fantastiskt gott!

IMG_0701

Semmelfikan i lördags! Jag tänkte att Elsa skulle smaka från mig och Pelle, men Pelle köpte tydligen en egen semla till Elsa. Hennes första egna semla, det är stort ändå. Gissa vad hon gjorde? Jo, hon lyfte av locket och åt upp grädden, sen var hon nöjd. Haha! Den ungen skulle kunna leva på grädde om hon fick välja!

IMG_0706

Ute på söndagspromenad med familjen och målar babblarfigurer längs med vägen <3

IMG_0712

Hand i hand med moster Julia på julgransdansen <3

Nu är det söndag kväll och jag mår fortfarande hyfsat. Har precis ätit spagetti och köttfärssås som Pelle lagat och nu efter maten är magen väldigt svullen. Det känns som om magen växer mycket snabbare den här gången, men visst brukar det vara så med andra barnet? Vi går in i vecka 13 imorgon och jag har redan en liten kula <3 Förra gången tog det ju minst en månad till innan det ens började synas något alls….

Hoppas att ni mår bra och att ni haft en fin helg!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellen

    Tack för en härlig vardagsuppdatering, även om du inte har mått helt bra ❤❤❤ Min helg var bra, städade, fixade två av fyra gardiner, handlade mat och gick i klädaffärer ensam, lagade mat. Och pratade med både mamma, pappa och storasyster i telefon! Hade dock gärna haft sällskap va någon vän under helgens alla timmar ? Men det gick bra ändå tack vare att jag pratade i telefon samt såg många människor på stan. Kram!!

    1. ptbyemma

      Tack själv för att du delar med dig! Så roligt att läsa vad ni följare har för er <3 Förstår att det blev ensam utan sällskap, men det låter ändå som du hade en bra helg trots allt! Tur att telefonen finns när man inte kan vara i närhet med människor man älskar! Kram

stats