emmabarremyr

Emma Barremyr

Emmas receptkalender – lucka 19

Från och med första december och hela vägen fram till julafton tipsar jag varje dag om ett gott julrecept! Det är alltså som en liten receptkalender med gamla godingar, mina absoluta julfavoritrecept från mitt bloggarkiv som ni inte får missa!

Vi fortsätter med en goding till efterrättsbordet. Eller varför inte som mys till uppesittarkvällen? En hälsosam pepparkakskladdkaka. Vispa ihop lite grädde med rårörda lingon och servera till. Gudomligt!

RECEPT:

Pepparkakskladdkaka

s5-14

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Det är så roligt att få ta del av dina recept varje dag, det är nästan lite spännande när man går in på din blogg på kvällen “undrar vad det är för recept idag” 😄. Igår gjorde jag den mjuka pepparkakan och denna får det nog bli i helgen!

stats