Emma Barremyr

Effektiv hudbehandling som reparerar och förebygger rynkor

Nu ska vi prata rynkor! Min hud är något som jag alltid haft en förkärlek till att ta hand om. Det har känts viktigt att vårda den både från insidan och utsidan eftersom jag vill behålla den fräsch och ”ung” så länge som jag kan!

Efter att man fyllt 25 sägs det att ”det går utför” med huden och rynkor kommer smygande. Jag närmar mig nu 30 år och självklart syns det på huden att jag börjar bli äldre. Visst, det är en naturlig del i åldrandet, men helt ärligt – det är inte roligt med rynkor!

När jag för någon månad sen fick förfrågan om jag ville samarbeta med Oslo Skin Lab, som tagit fram en effektiv hudbehandling som reparerar och förebygger rynkor, linjer och celluliter blev jag väldigt nyfiken.

10788745168_IMG_9819

10788746608_IMG_9830

10788687136_IMG_9840

10788691312_IMG_9827

Jag läste på om produkten och fick veta att den både är ren, utan tillsatser och 100% naturlig. Det enda den innehåller är rent, hydrolyserat kollagen. Den har dokumenterad effekt, och regelbundet intag har visat sig reducera djupet av rynkor med i snitt 20% på 8 veckor samt öka elasticiteten i huden, vilket förebygger nya rynkor och linjer. Jag blev så nyfiken och kände direkt att – ja det här vill jag testa!

Sedan fyra veckor tillbaka är The Solution från Oslo Skin Lab en del av min nya vardagliga hudvårdsrutin. En himla enkel och effektiv sådan! The Solution innehåller kollagenpulver i praktiska portionsförpackningar, är helt utan smak och lukt och kan blandas i valfri mat eller dryck. Inga konstigheter alltså och SÅ enkel att använda!

10788377136_IMG_9820

10788717456_IMG_9835

10788367808_IMG_9833

Som medlem i Oslo Skin Lab får man ett nytt paket rätt hem i brevlådan var fjärde vecka. Tecknar man upp sig på ett medlemsskap får man dessutom 30% rabatt på varje försändelse. Dessutom inga förpliktelser eller bindningstid – bara väldigt smidigt och bra!

Något som är ännu bättre är att jag har fått möjligheten att ge er 50% rabatt på första köpet som medlem. Klicka här för att komma till erbjudandet!

Det ska bli spännande att se om jag kan märka något när jag tagit kollagenpulvret i 8 veckor. En fördel är ju att behandlingen sker i HELA kroppen, alltså inte bara i ansiktet som man kanske först tänker på när man hör ordet rynkor. Den ger helt enkelt en slätare och finare hud på hela kroppen.

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karin

    Jag har letat efter ett vegetariskt kollagenalternativ men inte hittat något? Har du tips på vegetariska alternativ?

  2. Lina

    Hej!
    Jag tycker att du har ett sund och vettigt tänk kring hälsa. Jag försöker också ha det, men jag har några extra kilon som jag vill bli av med. Så nu brottas jag mellan hälso-tänk och viktnedgång-tänk. Har du något klokt svar till hur jag ska tänka. Mina extra kilon gör att jag inte känner igen mig själv och gör att jag inte känner mig bekväm i vissa situationer. Såklart kanske är det självkänslan som behöver jobbad med, men samtidigt är inte mina kilon så hälsosamma. ?

stats