Emma Barremyr

Torsdag på Gran Canaria

Hej kompisar! Klockan är prick 13.00, jag är nytränad (sprungit intervaller och kört benstyrka), sitter ute på balkongen och tittar på den vackra utsikten med Elsa sovandes bredvid mig i vagnen.

Vi vaknade upp till ett tropiskt oväder idag och under förmiddagen har det regnat och åskat konstant. Det är rätt mäktigt att beskåda när oväder drar förbi till havs alltså, och efter två helt fantastiska dagar gör det inte så mycket med regn idag. Vi fick sovmorgon ända till halv nio här, vilket ju är halv tio svensk tid. Så länge har nog våran unge aldrig sovit tidigare, så nu har jag fått lite hopp inför vintertiden. Det var iallafall helt rätt dag med en lång sovmorgon!

Efter en lång frukost har jag och Pelle turats om att träna medan den andra lekt med Elsa. När Elsa vaknar ska vi äta lunch och sen åka in till Las Palmas för att gå på Akvarium och kanske shoppa lite. Kul att bryta av solandet och badandet med något annat en dag. Det är fortfarande väldigt varmt och skönt ute så att solen lyser med sin frånvaro gör inte så mycket!

Nu ska vi packa ihop oss för lunch, så här får ni några bilder från igår som avslut på inlägget!

IMG_9013

Våran plats för dagen!

IMG_9016

Redo för stranden!

IMG_9018

Elsa blev lite trött på mig när jag skulle ta en bild på väg ner till stranden…. ”Men ge dig mamma, inte en bild NU, VI SKA JU NER TILL STRANDEN”.

IMG_9030

Harmoni <3 En älskling på väg ner i havet och en annan leker nöjd i sanden!

IMG_9047

Jag fick också vara med och leka lite!

IMG_9048

Också harmoni <3

IMG_9079

”Middagsmys”! Älskar när hon vill sitta i mitt knä och gosa <3

2-2

Och en bild från idag, en regnig, men ack så vacker utsikt!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Carolina

  Ser så härligt ut! Så kul att ni är just där, vi åker dit om 4 veckor och känner mig ännu mer pepp på resan nu efter att ha sett alla dina härliga bilder!
  Skulle jättegärna vilja veta lite om maten i restaurangerna på hotellet, vi reser med småbarn och hoppas det ska finnas något som passar alla 🙂 Om du har lust får du gärna dela med dig av erfarenheterna av butiker i närheten och vad som fanns till småbarn. Blöjor, barnmat, välling?
  Hoppas ni har en fantastisk resa!

  1. ptbyemma

   Åh, vilken härlig resan ni har framför er! Förstår att ni längtar mer efter alla bilder jag lagt ut! Vi åt bara at från buffén på hotellet eftersom det var det som ingick i all inclusive. Fanns garanterat något för alla och helt okej mat även om det inte var några ”wow-upplevelser” i form av det godaste vi ätit. Vissa saker var rött smaklösa, men vissa saker var goda, enligt mig och Pelle då. Hörde andra gäster som var ”såååå nöjda”, så det är väl lite vad man har för smak gissar jag! Fanns flera små butiker i närheten som jag såg att det fanns både blöjor, barnmat och välling i! Hoppas ni får en underbar resa! Kram

stats