Emma Barremyr

Hej från nu

Kikar in för att ge er ett litet hej såhär på kvällskvisten! Det blev visst att jag i princip loggade ut helt och hållet den här helgen. Har uppdaterat lite på Instagram, men lagt ifrån mig telefonen större delen av tiden och inte scrollat nästan något alls under helgen. Så skönt att göra så ibland. Telefonfri tid är underskattat!

Det här helgen har gått åt till reseförberedelser. Vi har mest hängt hemma, packat, städat, fixat o.s.v. Trodde aldrig att vi skulle bli klara, men nu sitter vi här i soffan, ska äta en fruktsallad och sedan lägga oss tidigt.

Imorgon bitti går planet till Gran Canaria och jag ser så mycket fram emot en veckas ledighet med familjetid, mys, sol, värme, god mat, träning, meditationer och allt som hör semester och resor till.

Elsa har fortsatt varit hängig under veckan. Hon blev sjuk förra helgen, men blev snabbt bättre, så hon var på förskolan måndag och tisdag. Men sen blev hon sämre igen och nu ikväll hade hon 39 graders feber. Hon somnade redan halv sju på skötbordet efter kvällsbadet utan någon välling. Lilla älskling! Det är så jobbigt när hon är så slö. Jag hoppas innerligt att hon blir piggare tills imorgon när vi ska flyga och allt. Ni kan väl hålla tummarna? <3

Vi var ute i skogen och tog lite höstbilder med kusin Alicia idag, och dessa små troll alltså. Som jag älskar dem!

10751660064_IMG_9476

10752486896_IMG_9481

10752487472_IMG_9508

10752488384_IMG_9461

10753742368_IMG_9471

Det var allt för nu! Önskar er en fin kväll <3

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats