emmabarremyr

Emma Barremyr

Middagsmeny vecka 42

Hej i söndagssolen! Hur mår ni? Här blev Elsa sjuk igår igen, tredje omgången sen föreskolestarten. Suck! Men det är ju bara att acceptera det som det är. Som tur är har det ju bara varit vanliga förkylningar som gått över fort. Igår hade hon 39 graders feber vid läggdags, men efter att ha sovit över 12 timmar inatt (JA!!!! Vi fick sovmorgon ända till åtta) är hon mycket piggare idag, så förhoppningsvis har sjukdomspeaken redan varit. Nu förstår jag ju varför hon varit så gnällig och trött de senaste dagarna, när detta låg och lurade i kroppen.

Vi fixade alla förberedelser inför veckan redan igår, tog en lördagsfika på stan och storhandlade för veckan. Älskar den helgtraditionen! Så nu är maten planerad och redo för veckan som kommer och vi kan gå ut och njuta av söndagssolen idag. Planen är att vi ska möta upp syrran med familj och grilla vid Kilenegården.

Vill förresten säga TACK för all feedback på föregående inlägg. Att ni kommenterar gör mig SÅ HIMLA GLAD, men om ni inte vill kommentera gör ett klick på hjärtat bredvid mig minst lika glad. Så om ni fortsätter att gilla inläggen framöver får ni hemskt gärna fortsätta att “gilla” dem!

Men nu till veckans middagsmeny, som ju är vad det här inlägget egentligen skulle handla om. Hoppas det ger er lite middagsinspiration för veckan!

Middagsmeny vecka 42:

Måndag: spenatsoppa med ägg (byt ut laxen mot kokta ägg)

Tisdag: köttbullar och stuvade makaroner

Onsdag: fiskburgare med rotfrukter

Torsdag: vegetarisk wrap med grönsaksröra och chévre

Fredag: hemgjorda gnocchi med pesto

 

IMG_2306

IMG_9090

IMG_4268

Img 8698

Hoppas ni får en fin söndag allihopa!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats