Emma Barremyr

Ett litet höstäventyr

På senare år har jag verkligen lärt mig att tycka om hösten på riktigt. Jag är ingen människa som trivs i kyla och mörker, men numera har jag lyckats skapa något inom mig, och även en vardag som gör att jag fortfarande mår bra, trots att det börjar bli både mörkt och kallt.

Jag njuter så mycket av tiden just nu! De veckorna som är nu är de finaste på hela året. Det är så sagolikt vackert med alla färger och jag vill inte vara någon annanstans än utomhus i naturen under de fina höstdagarna. Samtidigt älskar jag att få kura inne de dagar det regnar och blåser höststorm. Tända ljus och njuta av värmen. Det är något magiskt med de där kontrasterna!

Söndagen bjöd på just en sån där fantastiskt fint höstdag, och som tur är har jag en sambo som längtar ut i naturen lika mycket som mig. På hans initiativ packade vi därför ihop ryggsäcken med en engångsgrill, korv och tillbehör till en grillutflykt. Detta trots att vi precis kommit hem från en långhelg i Torsby och hade massa tvätt, packning och andra hushållssysslor att ta tag i. Ibland får man bara prioritera bort sånt vet ni!

Vi gav oss ut med Elsa i ryggsäcken och fick en helt fantastisk eftermiddag ute på Bonäsudden. Vi grillade, åt, lekte med kottar, busade på klipporna och hade det allmänt mysigt och fick massa kvalitetstid som familj. Det är precis sån tid jag livet för! Så mycket energi, kärlek och välmående det fyller mig med <3 Tack till oss, mig och Pelle för att vi prioriterar att göra såna här saker ihop framför oviktiga saker som tvätt och städ.

Så, nu har jag babblat klart och ska visa er bilder från vår lilla äventyr, för det är just vad detta är. Ett ÄVENTYR som fyller livet med liv! Och kärlek såklart!

IMG_9034

”Killikill på örat pappa”, Busungen!

IMG_9037

Det var så lugnt och stilla på Bonäsudden!

IMG_9038

Inte en vindpust och sååå varmt och skönt i solen! Så viktigt att få tanka ljus och energi i varm oktobersol inför vintern.

IMG_9049

”Sitta bäken mamma”. Är helt otroligt hur mycket hon pratar sen några veckor tillbaka nu. Även om orden inte är helt rena så förstår vi ändå oftast vad hon menar. Och hon sätter ihop små meningar, min lilla tjej vad stor hon har blivit!

IMG_9056

Elsa var den som skulle packa upp matsäcken såklart!

IMG_9084

Sitta hos pappa och grilla korv. Undrar om hon kommer få lika stort intresse för matlagning som mig? Hon vill alltid vara med när maten ska lagas.

IMG_8543

Jag fann ett par glutenfria korvbröd i frysen som jag beställt från Friends of Adams. De är så goda och perfekta att ha i frysen och plocka fram vid behov. Gillar verkligen Friends of Adams bröd!

IMG_8552

Pelle fångade oss båda in action. Charmigt!

IMG_8554

Precis lika charmig här också… hehe! Vi gör oss bra på bild när vi äter minsann. Har för övrigt min nya jacka från Röhnisch på mig. Älskar färgen! Och så är den varm och skön såklart!

IMG_9078

Undersöker barken på trädet!

IMG_9076

Och filosoferar lite med blicken ut över Vänern…

IMG_9106

Sen försökte vi ta lite 1,5 års-bilder på Elsa. Hon var en glad liten skit som vanligt, men satt ju inte still en endaste liten sekund, så det var ju lättare sagt en gjort…

IMG_9122

Plocka med kottar var mer intressant än att titta åt mammas håll…

IMG_8516

Vi busade lite såklart också! Älskar henne så, så mycket!

IMG_8596

Redo för att gå tillbaka och lycklig över att få hoppa i stolen igen!

IMG_9128

Hemåt i solnedgången!

Det var det hela! Mer sånt här i livet konstaterar vi efter den här utflykten!

Här kan ni läsa mer om att vandra med barn, och andra utflykter vi gjort!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats