Emma Barremyr

Vegetarisk wrap med avokado, getost och pinjenötter

Vi kör ett middagstips idag! De här wrapsen är så goda att det är synd att spara på dem längre. Jag gjorde dem för första gången för ett par veckor sedan efter att ha fått inspiration från min vän Sanna. Har sagt det förut och säger det igen, får så mycket goda mattips från den kvinnan, hon är helt underbar i köket!

Och härom dagen gjorde vi dem igen. Så lyxiga och ljuvligt goda! Vill ni också käka lyxig vardagsmat eller funderar på vad ni ska göra i helgen! Fundera inte längre, gör dessa!

Img 8698

Img 8691

Vegetarisk wrap med avokado, getost och pinjenötter

2 personer

4 wraps
2 portioner kokt quinoa
1 liten aubergine
1/2 zucchini
1/2 paprika
10 cm purjolök (gröna delen vid IBS)
8 babyplommontomater
Olivolja
Salt
1 avokado
1/2 dl pinjenötter
100 g chevré
Honung

Sätt ugnen på 200 grader. Hacka grönsakerna i små bitar och lägg på en bakplåtspappersklädd plåt. Ringla över olivolja och salt. Kör in i ugnen i 15-20 minuter. Ta ut, låt svalna och blanda sedan ihop med quinoan. Hetta upp en torr panna och rosta pinjenötterna tills de får lite färg. Fyll sedan wrapsen med grönsaks-/ quinoablandningen, skivad avokado, skivad chevré och pinjenötter. Avsluta med att ringa över honung och vik sedan ihop wrapen.

Img 8693

Img 8690

Img 8695

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elvira Karahasanovic

    Hej Emma
    Tack för jätte fin hemsida och goda recept!
    Det som jag undrar är var jag kan hitta receptet på Wrap.? Hittar ingenstans?
    Med vänlig hälsning,
    Elvira K

  2. Ellen

    Detta ska jag testa! Fast utan chevre då jag inte tål det. Provar nog med tofu istället ? Tack till dig och Sanna! ?

stats