Emma Barremyr

Jag har gjort en hälsoundersökning online

Inlägg i annonssamarbete med Medisera.

Som egen företagare har jag inga hälsokontroller via någon arbetsgivare, och jag har därför många gånger tänkt att jag borde gå och göra en hälsokontroll någonstans, bara för att kolla hur kroppen mår. Även om jag äter och lever ”bra” så vet man ju aldrig. Det kan vara skönt att få ett kvitto på att kroppen mår bra.

Jag visste inte att man kunde beställa egna hälsotester online förrän jag blev kontaktad av Medisera, som är ett företag som erbjuder just den tjänsten – hälsokontroller online. Ett enkelt sätt att kolla upp sin inre hälsa!

Img 8885

Img 8884

Hos Medisera går det ut på att man beställer en hälsoundersökning via deras hemsida. Därefter går man till närmaste provtagningsställe och tar ett blodprov ”drop-in”. Efter några dagar kommer ett mail om att testet är klart och då är det bara att gå in och kolla alla värden i ”Min journal” hos Medisera.se, som man kommer åt via mobilt bank-id. Man får även en läkarkommentar på testarna, och skulle det vara något som avviker kraftigt ringer de upp.

Sist jag var i Stockholm passade jag på att gå och göra mina tester på fredagsmorgonen, och på tisdag hade jag sedan provsvaren i mailkorgen. Så himla smidigt! Beställningen gjorde jag ju hemma någon vecka innan, och själva testet tog ju bara några minuter så det gick väldigt smidigt måste jag säga!

Img 8882

Img 8875

Alla mina provsvar såg bra ut och låg inom referensvärdena, vilket känns väldigt skönt att veta. Jag har ju känt mig väldigt trött senaste tiden och är fortfarande lite dålig i magen, illamående o.s.v. från när jag var magsjuk för nästan en månad sedan, så det var skönt att få ett kvitto på att det ändå ser bra ut i kroppen.

Och som avslut på det här inlägget så vill jag tillsammans med Medisera ge er 10% rabatt på valfri hälsoundersökning. Använd koden ”ptbyemmahälsa” när ni kommer till kassan så dra 10% av!

Klicka här för att läsa mer och beställa ett test!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats