Emma Barremyr

Jag berhöver er hjälp!

Hej kompisar! Jag skulle behöva er hjälp. Sitter och försöker göra någon slags bloggplan för hösten och vill såklart att ni ska vara med och påverka eftersom det är ni som är inne här och läser.

Jag tänker såhär. Mitt mål är att jag måndag till fredag ska publicera 1-2 inlägg (helst två, men jag måste ju vara realistisk och det kanske inte kommer att bli två varje dag, men jag kan ju ha det som mål iallafall) om dagen igen och även något på helgen. Jag tänker att ett inlägg om dagen kommer få handla om något vettigt så som recept, mindfulness, träning osv. Sen tänkte jag att ett av inläggen får bli typ ”vardagsinlägg” där jag skriver lite om min vardag med familjen, Elsa, trädgården o.s.v. helt enkelt.

Vad tror ni om det? Är ni ens intresserade av att läsa om vardagen? Ibland när jag sitter och skriver om vad jag eller vi gjort på dagarna så får jag bara en känsla av att ”varför skulle någon vilja läsa om vad jag gör på dagarna?”. Vill ni läsa om det?

Kom gärna med önskemål på rubriker eller frågor som jag kan ta upp i ett inlägg! Önskar helt enkelt lite feedback så att jag kan anpassa innehållet efter vad ni vill läsa om.

Till sist vill jag bara tala om hur mycket era kommentarer gör för mig i mitt arbete! När det ekar tomt i kommentarsfältet får jag ibland känslan av att ”äh, varför ska jag blogga för, det är ändå ingen som läser”, fast att statistiksiffran säger något helt annat. Älskar när ni delar med er av tankar, kommer med feedback och på något sätt visar att ni finns där. Vill att ni ska veta det!

Img 8078

Avsluta inlägget med den här bilden på mig och Elsa från i somras. Världens bästa sommar <3

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellen

    Jag tycker att det låter som en utmärkt plan! Jag älskar dina vardagsinlägg väldigt mycket, likaså de ”vettiga” ?❤ Din blogg är bäst!!

  2. Marie

    Hej Emma!

    Jag gillar verkligen din blogg och inspireras alltid mycket av den. Har läst dina inlägg som riktar sig till de personer med matångest många gånger och nästan alltid funnit tröst i dem, vilket inte är det lättaste. Jag gillar din eftertänksamma blandning av allt i livet, mat, träning, medvetna val och reseberättelser. Men det jag kanske uppskattar mest av allt, paradoxalt nog (eller kanske inte?), dina träningsinlägg på både hemma träningspass och träningspass i gymmet och inläggen om ångest kring träning och mat. På något sätt så inspireras jag till balans och tycker att jag finner mig själv lite mer när jag läst dina tankar. Tack för att du bloggar!

  3. Caroline

    Jag gillar att läsa om er vardag, det gör bloggen mer levande och roligare att följa!
    Tycker det är roligt att läsa om era resor, vandringar och vardagligt friluftsliv, tips och inspiration om det uppskattas väldigt mycket. Var t.ex. på Nya Zeeland i januari och fick mycket tips från er resa dit innan jag åkte, så tack för det!
    I övrigt är det roligt med recept och matinspiration, hade även gillat recept på nyttiga bakverk.
    Även träningstips uppskattas.
    Gillar att läsa din blogg och har följt den i många år!

  4. Sofie

    Jag tycker att det är roligt att läsa om er vardag, absolut en del av det som gör att jag vill kika in hos dig!

    Skulle vara roligt med barnmatstips till dagens alla mål. Du skriver en del om det redan men med en liten som nyss börjat äta vanlig mat så är det värdefullt med inspiration:)

    Som jag kommenterat tidigare vore det kul med ett gästinlägg från din sambo med en recension av fjällmarathonet han sprang och hur han tränat inför det:)

    Att baka nyttigt tycker jag är kul och uppskattar därför alla dina sådana recept:)

    Tack för en toppenblogg!

  5. Mirna

    Hej fina du! Jag läser varje dag och har gjort i flera år, men bara kommenterat ett par gånger. Uppskattar inlägg om resor (det bästa med bloggen!), recept på maträtter, stress och Mindfulness och vardagsinläggen! 🙂
    jag åker till island imorgon och har läst dina tips! Ska bli så kul! Stor kram!!

  6. Camilla

    Läser varje dag, kommenterar tyvärr aldrig, har inget behov av det,
    Har större barn, så läser inte allt gällande Elsa, men läser allt gällande träning/hälsa och recept!!! ?
    Gillar dina tips på resor, vandringar!
    Delar med dig av friluftsliv.
    Kul med trädgårdstips och se hur ni har det hemma.
    Kanske mer tips på övningar/cirkelträning hemma?

    Jag gillar att läsa!

  7. Sofia

    Jag gillar verkligen din blods och läser den i princip varje dag! Är väldigt dålig på att kommentera dock. Jag tycker om dina vardagsinlägg mycket, det känns så personligt och ”levande” 🙂 Gillar även andra inlägg om mat, hälsa och träning.

    Kram <3

  8. Saraj

    Hej!

    Kommenterar sällan men går in varje dag o kikar efter nytt inlägg

    Gillar verkligen dina vardagsinlägg så dem får du gärna fortsätta! Gillar även att det är lite varierat med ”vanligt” liv, mat, träning osv!

    Ser framemot lite mer mindfulness inlägg nu när du läser till instruktör!

    Låter som du har en bra plan!!!

    Kram

  9. Johanna

    Tycker mycket om din blogg, bra blandning mellan inspiration, kunskap samt vardagens livsfrågor och utmaningar! Däremot tycker jag att bloggen är svårläst med stor fet stil i den löpande texten samt mycket annonser som tyvärr drar ner intrycket av själva innehållet. Har du funderat på att byta bloggportal eller kan du påverka layouten?
    Tack för en i övrigt fin blogg!

    1. Josefine

      Jag håller med: bloggportalen drar ner bloggens helhetsbetyg. Jag läser ofta från mobil och ibland laddas inte efterföljande inlägg in när man scrollar. Alltför mkt reklam nu. Det var bättre innan du bytte plattform.

      Annars gillar jag din blogg, både vardagsinläggen och inspirationen. Men tycker som någon annan i kommentarerna att det räcker med ett inlägg om dagen.

      Kram

    2. Ann-Christine

      Jag håller också helt med! Det är svårt att få överblick med så himla stora bokstäver. Allt är så himla stort att man inte ser skogen för träden. Dessutom fungerar inte bloggen i Internet Explorer – det går att läsa, men inte att kommenterar. Den som pillat med layouten här har uppenbarligen bara tänkt på surftelefoner, men det finns fortfarande folk som läser grejer på datorn.

  10. Hanna

    Du har länge varit en av mina favoritbloggar med fokus på balans i livet, goda och hälsosamma recept, mentalhälsa och en allmänt härlig positiv och ödmjuk framtoning. Jag uppskattar verkligen att läsa din blogg men kommenterar sällan 🙂 För mig personligen är det inte så spännande med vardagsinläggen då det är mycket om livet som småbarnsförälder vilket är väldigt långt ifrån min vardag och därav inte jätteintressant. Tack för en fantastisk blogg och att du delar med dig, kramis!

  11. Emma

    Hej!
    Jag saknar din matsedel=) gav mig så mkt inspiration.
    Gillar även dina inlägg om vardag. Härligt att läsa.
    Din blogg är helt fantastisk och den enda blogg jag fastnat för=)
    Tack för alla fina inlägg och alla recept.

  12. linnea

    Jag älskar dina vardagsinlägg! Allt annat är förstås också bra, men bloggen skulle inte vara densamma om du inte hade mer personliga inslag med vad du och familjen hittar på 🙂
    Jag tycker det skulle vara intressant att läsa mer om barnuppfostran och hur du tänker kring det allt eftersom Elsa blir större. Jag förstår dock att detta är ett väldigt känsligt ämne och många har synpunker och att alla gör på olika sätt. Men du kanske har några tips på böcker man kan läsa eller något liknande? Jag har inte själv barn men är typ livrädd för att göra fel, säga fel saker etc, helt enkelt uppfostra mitt barn dåligt när/om jag väl får barn hehe.

  13. Nathalie Jelse

    Hej!!
    Jag följer inte många bloggar( då jag ofta tycker dem blir för mkt) men din blogg är en av få som jag kickar in på i stort sett dagligen, gillar dina sunda tankar och värderingar, man blir lugn och känner inga krav, alla har en vardag och det är både toppar och dalar…

  14. Tobbe

    Tycker absolut inte att du behöver känna någon press att skriva två inlägg om dagen! För min del hade det funkat utmärkt med max ett inlägg om dagen. Och då skulle två av de dagarna kunna handla om mat/träning/hälsa och en dag om er vardag 🙂

  15. Frida

    Det är jättekul att läsa om livet med Elsa! Era dagar och drömmar och planer! Resorna verkar spännande och är kul att läsa om både planering av resa – kort som lång – vad ni söker på för sorters resor nu när ni har Elsa, vad (ni märker att) hon gillar och även hur det är på resan och vad ni tycker efter hemkomst, bra/dåligt Lätt/svårt osv:)
    Din egen träning och generella tränings tips är också kul att få läsa om 🙂
    Recept, där är mina personliga favoriter de rätter Elsa har gillat bäst (då min är några månader yngre bara och då blir det kul att läsa om något ett annat barn gillat och få lite inspiration) och bara de inlägg med mobilbilder och lite text om vad ni pysslar med är också trevligt att kika in på, ni verkar ha det så fint 🙂

    Din blogg är en riktigt härlig blogg och man blir fylld av ro och känslan av harmoni, tycker den är superbra så Hejja dig ??

  16. sofia

    Vi vill jättegärna se glimtar ur ditt vardagsliv – och det är så förunnat att få en inblick i det privata, så himla fint av dig att du vill dela det med oss läsare – jag blir SÅ glad när jag ser ett nytt inlägg om er och känslan är alltid så finstämd! Det blir även en positiv start eller avslutning på dagen att få läsa dina inlägg som genomsyras av din kärleksfulla soliga attityd till livet! Så, så länge DU är bekväm med att dela med dig av er vardag så: mer mer mer! <3

  17. Jennie

    Jag tycker absolut att du ska fortsätta skriva om din vardag. Jag har själv en dotter som bara är två veckor yngre än Elsa. Faktum är att jag började följa din blogg när jag blev gravid och det har varit så intressant att få följa med på din resa, samtidigt som jag har gjort samma.

  18. Lisa

    Din blogg är jättebra Emma. Ser gärna fortsatt mycket recept och gärna lite barnmatsfokus med samt tips. Träning och vardag är toppen ???

  19. Elsa

    Jag tycker mkt om din blogg! Jag tycker mest om recept, träningstips och när du skriver om mental hälsa; självkänsla, tips för att sova bättre och så vidare. Sluta inte blogga, det här är en av mina favortibloggar:)

  20. Lotta

    Emma, din blogg är så fin, mysig och du har många vettiga och sunda tankar. Jag tycker skulle uppskatta mer inlägg om mental hälsa kopplat till träning. Med dina erfarenheter, hur du förhåller dig till träning, kost och balans idag jämfört med tidigare. Ny spännande, nyttiga recept är också alltid kul 🙂

    Kram

  21. Johanna

    Låter som en bra plan, lite blandat innehåll. Jag tycker det är bra med både ex träning, recept men också kul att läsa om vad ni hittar på 🙂

  22. Charlotte

    Åh jag gillar dina vardagsinlägg, just att du beskriver både bra och mindre roliga händelser (vakna nätter etc…), att du beskriver småbarnslivet som det faktiskt är! Din blogg är min favoritblogg, jag tittar in varje dag. Gillar nyttiga recept på bakverk också.

stats