Emma Barremyr

Bilder från en födelsedagsmiddag hos syrran

Onsdagar! Syrran är föräldraledig då och det är så mysigt att kunna hänga tillsammans med barnen och bara mysa. Jag är inte riktigt säker på hur mina dagar kommer att se ut i höst, men ska verkligen försöka få mina onsdagar lediga så att vi kan fortsätta att umgås då. Det är såna dagar som sätter guldkant på livet!

Idag har jag och Elsa varit i badhuset med Lina och Alicia och lekt hela eftermiddagen. Ungarna röjde järnet och det är verkligen så roligt att se hur bra de trivs tillsammans. De leker och är så gulliga mot varandra. Alicia är ju ett halvår äldre än Elsa och Elsa ser verkligen upp till henne, gör allt som Alicia gör och följer henne som en liten svans. Gullungar!

Efter badet blev det födelsedagsmiddag hemma hos Lina som fyller år imorgon. Moster Julia och Jakob kom också över så alla systrar, sambos och barn var samlade vid middagsbordet ikväll. Så himla mysigt! Och småtjejerna var så glada över att få träffa Julia och Jakob, antar att de kommer in med ny energi som en annan inte har. Hehe.

Img 8752

Img 8736

Bollhavet är en favorit i lekrummet hos Alicia!

Img 8754

Och det finns även massa nya spännande böcker som vi inte läst. Elsa tycker bara att böcker blir roligare och roligare och det är ju så mysigt att sitta och läsa alltså <3

Img 8718

Farbror Jakob!

Img 8713

Tjejerna är väldigt ”duktiga” på att samsas om saker och leker ofta ihop trots att de är så små. Här läser de en bok tillsammans!

Img 8749

Alicia bjuder Julia och Jakob på fika.

Img 8707

Presenter till Lina. Av mig och Pelle fick hon en menskopp, bra grej va?!

Img 8739

Middagsbordet!

Img 8746

Img 8744

Img 8710

Img 8705

Img 8761

Det blev en ljuvlig kräftpasta till middag! Jag fick en egen glutenfri variant med Paulus sötpotatispasta, den är så god.

Img 8764

Img 8765

Pastan fick godkänt av Elsa också! Hon slurpade i sig hela portionen och bad om mer. Mosters mat alltså!

Img 8770

Och till efterrätt en knäckig blåbärspaj!

Img 8777

Mums, mums, mums!!!

Img 8781

Img 8785

Vi avslutade kalaset med att måla lite på golvet innan jag satte pyjamasen på Elsa och gick en kvällspromenad hem. Hon somnade i vagnen och så bar vi in henne i sängen när jag kom hem. Så skönt med en kvällspromenad. Jag borde söva henne så oftare!

Nu ska jag sova, är SÅ trött! Elsa var vaken tre timmar inatt så sömnen var väl sisådär kan jag meddela. Inatt tar Pelle Elsa och jag får sova i eget rum. Ska bli SÅ skönt! När det är såna här jobbiga nätter försöker vi hjälpas åt och ta varannan natt. Guld värt!

God natt på er / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats