emmabarremyr

Emma Barremyr

Husvagnssemester i fjällen

Imorgon åker vi iväg på husvagnssemester som kommer innehålla fjälluft, vandring och annat kul. Jag har längtat så mycket och är så glad över att farmor och farfar ville låna ut husvagnen till oss.

De kom nyligen hem från sin egen semester som spenderades på Höga Kusten. Farfar, 87 bast sprang nämligen ett 5-dagars orientringslopp där med bra placeringar som resultat! Är så imponerad över honom och drömmer om att få vara lika frisk och pigg vid den åldern jag också. En liten parantes sådär.

Höga Kusten skulle jag också vilja åka till någon gång, men vår semester går till Åre den här gången. Vi har inte planerat resan exakt, utan kommer ta det lite som det kommer, men Åre är planen iallafall och förhoppningsvis en tur genom Norge på vägen hem.

Just nu sitter jag och tänker på hur sjukt smidigt det känns att resa med husvagn, speciellt med barn. Inga massa väskor att dra på, utan vi har packat in allt i husvagnen och var sak har fått sin plats. Jag älskar ordning och reda! Vi är i stort sett klara så imorgon är det bara att dra. Lite pirrigt faktiskt, det ska bli så kul!

Ni kommer såklart få en del uppdateringar under resans gång, men jag kommer också att skriva en del inlägg efteråt. I övrigt kommer bloggen få vila lite den här veckan, vi har ju ändå semester tänker jag och lite bloggvila kan vara skönt! Men som sagt, helt tomt på inlägg kommer det inte att bli, så kika gärna in om ni vill läsa våra liveuppdateringar. Och vill ni verkligen följa med på resan ska ni följa mig på Instagram (heter @emmabarremyr där), där kommer både filmer och foton laddas upp allt eftersom!

Nu blev det långt som vanligt, hehe. Hoppas att ni mår bra och har fina dagar!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rebecka

    Härligt! Har blivit inspirerad av dig att fjällvandra, så nu är planen att jag och min sambo ska åka upp till Kebnekaise i nästa vecka! Men, hur kommer det sig att man inte kan se bilderna på dina gamla inlägg? 🙁 Eller är det någon bugg på min dator? Har försökt bläddra i dina vandringsarkiv men inga bilder syns från några år tillbaka vilket är synd :/

    1. ptbyemma

      Gud vad roligt! Vill också bestiga Kebnekajse, det är helt otroligt fint där uppe!! Tack för att du meddelar om bilderna, har varit strul ett tag, men det ska fixas. Vi jobbar på det sp jag hoppas det funkar snart! Hoppas ni får en fantastisk resa! Kram

stats