Emma Barremyr

Lite ordbajs och bilder från altanbygget

Gokväll! Jag sitter på mina svärföräldrars inglasade altan och lyssnar på sommarregent som smattrar mot taket! Äntligen kom regnet! Den här torkan är väldigt obehaglig och när det igår kväll svepte in kraftig röklukt från branden i Örebro blev jag riktigt illa till mods. Sverige brinner och det gör ont i magen att inte riktigt veta vart vi är på väg. Hua, kunde knappt sova inatt!

Är så glad för regnet som kom idag, vi behöver verkligen det! Det får gärna fortsätta vara varmt, men torkan är så obehaglig och har gjort så mycket skada för många. Våran gräsmatta är bedrövlig, men den är ju en fis i rymden med tanke på all skog, djur och mark som på olika sätt fått lida den här sommaren.

Har varit lite dålig på att uppdatera här senaste veckorna, men altanbygget har verkligen tagit så mycket tid. Vi har i princip kämpat från morgon till kväll och att få ihop bygget med en liten ettåring i huset har varit lite av en utmaning. Hon är överallt och någon av oss behöver passa henne hela tiden. Och sen ska ju allt annat i livet rulla på, matlagning, tvätt, annat fix o.s.v. Ja ni kan ju tänka er!

Meeeen, nu är uterummet i princip klart och vi kan äntligen börja njuta av det! Nästan tre veckor har det tagit och det är tack vare våra fina familjer som det har gått såpass fort. I torsdags la vi på mattan och flyttade ut matbordet. Nu börjar det roliga – att inreda! Men det ska jag göra efter semestern, morgon ska vi åka upp och hämta husvagnen hos farmor och farfar för att sen fara tills fjälls. Har sån fjällängtan!!!

Jaja, nu ska jag sluta babbla! Tänkte visa er några bilder på uterummet och hur det ser ut just nu. Det är en hel del fix kvar och så ska ju trallen byggas ut ytterligare så att vi får en ”utedel” också. Jag kommer visa före- och efterbilder sen när allt är klart, men såhär ser det ut just nu. Är redan förälskad och tror att det här kommer att bli min nya favoritplats under sommarhalvåret!

Vad tycker ni? Visst är det härligt med uterum?!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats