emmabarremyr

Emma Barremyr

Bilder från senaste dygnet

Hej kompisar! Jag och Elsa befinner oss i skrivande stund i sommarstugan med mamma, pappa, syrran och min systerdotter Alicia. Mamma håller på att lägga Elsa så jag passar på att skriva det här inlägget eftersom jag fick lite ledig tid över.

Det är alldeles galet varmt, men vi har rätt sköna dagar ändå. Hänger i skuggan, fikar, äter gott och svalkar oss i sjön. Precis så som lata sommardagar ska vara! På kvällarna sitter vi ute ända till läggdags och det är nästan lite overkligt så många fina sommarminnen vi fått möjligheten att skapa den här sommaren. Även om värmen och torkan på ett sätt är obehaglig så gillar jag känslan av den. Jag älskar sommar!

Igår dukade vi upp eftermiddagsfika i paviljongen när vi kom upp till stugan!

Jag hade med en kladdkaka med lakrits. Receptet finns här <– men jag adderade 1 msk lakritspulver också.

Sen tog jag och syrran en cykeltur upp på berget som var det jobbigaste jag gjort sen förlossningen, hehe. Ett kvällsdopp i sjön efter den turen går knappt att beskriva i ord. Så fantastiskt skönt! Det tyckte Elsa också!

Jag vaknade strax efter sex idag och låg och snosade på Elsa som sov bredvid mig ända till sju. Då vaknade hon och så tassade vi upp och gjorde frukost som vi satt ute i morgonsolen och njöt av bara vi två. Vilken morgon det var!

Efter en långpromenad lagade jag ihop en laxsallad med sötpotatis till lunch. Så gott!

Såhär åt jag min lunch. Elsa får tänder igen och hade en riktig dipp lagom till lunch. Hon behöver så mycket närhet nu, ville bara sitta i mitt knä och vägrade äta något alls. Det slutade med en flaska välling och alvedon och därefter en mycket gladare och piggare tjej!

Efter lunch hängde vi vid stranden några timmar!

Så himla skönt att få svalka sig lite.. temperaturen i min bil stod på 33 grader när vi åkte upp till sjön. Helt sjukt!

Elsa älskar att simma med armpuffarna på lite djupare vatten där hon inte når botten. Så är så himla tuff av sig min lilla tjej! Trampar vatten och ylar av skratt <3

Vatten över lag är hennes grej! Hon är så lycklig varje gång hon får bada eller leka med vatten!

Så små men redan bästa vänner. De gör allt ihop och busar så mycket <3

Till middag skulle vi grillat hamburgare, men det blev stekta hamburgare eftersom det är eldningsförbud nu. Himla gott det med såklart, även om det inte slår grillat!

Mammas hemgjorda hamburgare med stekt potatis! YUM!

Det var allt för nu. Mamma är redan tillbaka och Elsa somnade för en bra stund sedan, så nu ska vi sätta oss i paviljongen och mysa i kvällsluften som börjar bli sådär alldeles lagom varm.

Hur mår ni i värmen vänner? Hoppas ni tar hand om er!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Hej Emma! Jag läser din blogg ofta för den ger så mycket inspiration och du är så klok! Nu undrar jag om du har några goda, nyttiga och näringsrika recept på fika som man kan frysa in? så man bara kan ta fram när man får gäster.
    Kram Sofia

stats